Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

UI 8.0 Android 16

(Téma vytvořeno: 03-10-2025 07:47 AM)
470 Zobrazení
Dušánek
Pathfinder
Možnosti

image

image

image

image

Soudruzi ze Samsungu to zase xxx! To samé a opět znovu! Už mě to fakt nebaví a nic s tím nejde dělat!. Zase mi chtějí narvat jazyk, který nechci a nepotřebuji stáhnout! Tím, že se mi nainstalovalo UI 8.0 se také v JAZYKOVÝCH SADÁCH chce aktualizovat Arabský jazyk, který jsem nikdy stažený neměl. A když se dá aktualizovat, tak se samozřejmě přidá do seznamu používaných jazyků COŽ JE ŠPATNĚ! Několikrát jsem už na to Samsung upozorňoval a je to k ničemu! Zobrazí se i aktualizace jazyka v obchodě Galaxy a stejná věc, prostě se přidá! Už se mi to samé stalo před lety s UI 7. Poté s dalším UI se to spravilo a teď zase to samé. S prominutím mě taková blbost fakt vytáčí a hlavně když se opakuje! I když člověk jim píše, tak ho nikdo neposlouchá!
Další věc je widget Samsung Music, po aktualizaci na UI 8.0 zůstal už pouze jen jeden widget, který je základní jednoduchý! Měl jsem ten rozšířený i se skladbami! Zase něco změnili! Tohle UI 8.0 je fakt k ničemu! A navíc je pomalejší na animace!
8 Odpovědi
MartinS11
Pioneer
Možnosti
Aplikaci jazyků stačí vypnout a nic se nestahuje a nikde se nezobrazuje. Rychlost animací lze upravit ve vývojářském nastavení.
dejvidek_cz
Hotshot
Možnosti

Dobrý den,

S jazykovými sadami problém podobného rázu nemám, vybavuji si jen, že při aktualizaci na jinou Beta verzi One UI 8 se občas stáhlo několik jazykových sad, nebo se aktualizovaly.

Zkusil jsem stáhnout jiný jazyk a pak ho odstranit, všechno jde, zůstaly mi tam jen jazyky, které na cestách používám a aktualizace to žádné nenabízí, přes "tři tečky" se dá odinstalovat jakákoliv jazyková sada.

Jak už napsal @MartinS11 , pokud vám vadí rychlost animací, ve Vývojářském režimu si je upravte. Viz. náhled úplně dole.

Mám nahozené jen tyto jazykové sady, aktualizacemi mi to další nenabízí.

Screenshot_20251003_083211_Settings.jpg

Screenshot_20251003_083440_Settings.jpg

Nastavení animací ve Vývojářském režimuNastavení animací ve Vývojářském režimu

S25 Ultra 1TB, Buds 3 Pro, One UI 8.5
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Jo určitě! To je jazyková sada, která se normálně používá, už vidím jak a kde jí vypínáte.
Nepotřebuji si upravovat rychlost animací ve vývojářském nastavení. Jde o princip!
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Neukazuje to na každém telefonu stejně. Jde o S23 a jak píši a ukazuji, tak to nabízí aktualizaci jazykové sady v Samsung store a kterou nemám staženou a když dám aktualizovat, tak se přidá. Mám už zkušenosti z minula.1759473994141.jpg1759473994157.jpg
0 Like
dejvidek_cz
Hotshot
Možnosti

Z principem Vám tu asi nikdo neporadí. Tak vám s ním držím palce....

PS: S23 už nemám, takže nemohu vyzkoušet, podle mého stačí, když stažené hlasové sady ze seznamu aplikací odstraníte.

S25 Ultra 1TB, Buds 3 Pro, One UI 8.5
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Jak říkám, nestačí to! Ukáže se opět v Samsung Store a bude chtít aktualizovat.
0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Dnes přibyly v Galaxy Store další jazykové sady k aktualizaci a co myslíte? Že to někdo opraví, aby se to neinstalovalo do INSTALOVÁNO, ale K DISPOZICI KE STAŽENÍ? Ne na to jsou to moc velcí k***ti!!! Mistři v Samsungu asi nepoužívají jejich telefony a neví jak se to v různých typech zobrazuje lidem!1760336681208.jpg1760336735547.jpg
0 Like