Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Fotky + Spen překlad

(Téma vytvořeno: 19-09-2024 06:08 PM)
378 Zobrazení
PepíNos
Explorer
Možnosti
Ahoj mám dotaz.. přišla aktualizace a nějak mi začal blbnout foťák + zmizela čeština přes Spen překlad jde to nějak obejít? 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @PepíNos
zkuste vymazat data aplikace fotoaparát či vypnout optimalizaci, mohlo by pomoci, případně cache paměť. Co se týče SPen, tuto funkci přebrala Galaxy AI a tady čeština stále chybí.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @PepíNos
zkuste vymazat data aplikace fotoaparát či vypnout optimalizaci, mohlo by pomoci, případně cache paměť. Co se týče SPen, tuto funkci přebrala Galaxy AI a tady čeština stále chybí.

PepíNos
Explorer
Možnosti
Děkuji
0 Like
PepíNos
Explorer
Možnosti
Děkuji. Vypl jsem optimalizaci a zda se to o poznání lepší. Spen ten mě moc nepotěšil přejdeme na Google
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, ano jak uvádí kolega, tak jediný funkční překlad je aktuálně přes funkci Circle to Search... Ten je naštěstí stále přes Google

fajnsnek2
0 Like
Jancoh
Pioneer
Možnosti

Ja už som kontaktoval podporu Samsung  ohľadne ich prekladača ( Samsung interpreter) a čakám odpoveď. Volajte a píšte im aj vy, nech vedia, že ľuďom tá funkcia chýba.

MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Samsung dává pryč to co bylo užitečné. Než zavede český jazyk, mohl nechat doplněk s českým jazykem anebo dát na výběr mezi ai a doplňkem.
Jancoh
Pioneer
Možnosti
Tak mi dnes volali z podpory samsung kde som sa sťažoval na znefunkčnenie samsung prekladača. Vraj sa pracuje na Češtine aj Slovenčine, len nemôžu povedať kedy to vyjde, či tento rok alebo budúci. Rozprávali sme aj o tom, či sa nedá urobiť v prekladači výber zdroja prekladania (medzi AI a google ktorý pravdepodobne používal doteraz). Ešte mi pani povedala, že keď majú odozvu od ľudí, tak to posúvajú ďalej. Takže kontaktujte ich aj vy a sťažuje sa tam, nech niesom sám.
Angee217
Pioneer
Možnosti
Mám stejný problém.
0 Like