Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S-pen blbne

(Téma vytvořeno: 01-05-2023 02:36 PM)
231 Zobrazení
bluereddy87
Journeyman
Možnosti
Ahoj,
Par tydnu jsem spen nepouzival a ted kdyz jsem jej vytahnul, tak blbne. Nejdriv jsem myslel ze je to folii, tak jsem ji sundal, ale nepomohlo.
V zasade odpojovani/pripojovani neni takovy problem. Ovsem nereaguje na dotek jak ma, kdyz chci kreslit po displeji nebo poznamky nebo cokoliv ovladat tak bud nereaguje nebo reaguje az na 10.pokus, nebo treba kdyz pisu v poznamkach tak vynechava cary a naopak pokracuje nekde i kdyz zvednu pero od displeje. Fakt netusim co s tim je, mozna to rozhodila nejaka aktualizace. Nemate prosim nekdo podobnou zkusenost?
0 Like
7 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Skuste pozriet,ci Vam v nastaveniach po nejakej aktualizacii ostalo nastavene v pokrocilých funkciach pero s-pen zapnute,alebo skuste ho resetnuť.Niektorý pouzívatelia S-23 ultra mali podobné problémy so stylusom Precítajte si clánok:https://mobilepress.cz/2023/03/07/uzivatele-galaxy-s23-ultra-si-stezuji-na-spatne-chovani-s-pen/🖐😉
0 Like
bluereddy87
Journeyman
Možnosti
Diky, ale s pripojenim neni problem. Reset jsem taky zkousel. Blbne proste dotek, nereaguje a reaguje jak se mu chce. Rikam si zda muze byt problem v telefonu nebo v spenu, i kdyz jsem jej celkove pouzil snad 10x, nevim co by mu mohlo byt😂
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Nepouzivate nejake magneticke puzdro?
0 Like
bluereddy87
Journeyman
Možnosti
Ne, mam original s-view, ale zkousel jsem i bez nej. I tu folii jsem sundal, nic, blbne
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Ak nefunguje stylus ani po resete,skuste si dat vymeniť hrot s- penu,ak to nepomôže, asi by som to riešil reklamaciou.🖐
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pokiaľ Vás netrápi konektivita, ako ste písal, ale samotné reagovanie pera, tak by som sa vyskúšal zastaviť v nejakom elektre, kde budú mať vystavenú S23 Ultra aj s perom, a vyskúšal druhé pero...

0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Podarilo sa to nejako vyriešiť? 🙂

0 Like