Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

CSC kód

(Téma vytvořeno: 08-08-2023 12:49 AM)
491 Zobrazení
Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Chci se zeptat do budoucna, protože mám Galaxy S20 FE 5G, ale i příště by jsem si chtěl koupit Samsung. Samsung Galaxy S20 FE 5G 5g je rozdělen na na jednotlivé země, když to od Galaxy S21 je EUX. Když je EUX a je betaverze androidu tak je pro celou EU? Případně jak se to rozlišuje? Ptám se proto, protože jsem zatím nikdy neměl EUX a nevím jak to funguje. Nevím jestli budu mít beta verze nebo ne. 
0 Like
3 Odpovědi
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Ahoj. EUX = celá evropa, co se týká BETA verzí, jestli se nemýlím, tak bety pro Eu nejsou. Samsung vydava bety pouze pro Ameriku, Asii a popripade Indii. Pro eu ne. Pokud by samsung testoval nahodou v nejake eu zemi, tak to bude vydano pouze pro tu danou zemi. Nektere telefony v eu nemaji CSC EUX ale konkretni csc te dane zeme, tusim ze Polaci to tak maji. Takze co se tyce EUX, tak necekej betu noveho Androidu, popripade UIOne. EUX to dostane az po vychytani musek. Tudiz jako FULL. Je to tedy muj nazor a neco malo co jsem cetl. Ale jestli se mylim, urcite me kolegove opravi.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Fidla1095
i přesto, že nové telefony mají označení verze softwaru EUX, tak co se týče našeho trhu nejsou u nás betaverze dostupné. Z velké části je důvodem to, že jsme malý trh. Tím chci říci, že když zakoupíte telefon u nás, vždy na něm budete mít až hotovou verzi systému, nikoliv betu.

0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, u nás není beta podporovaná, kdyby byla tak část telefonů má smůlu kvůli operátorům. Bylo by možné jen telefony z volného trhu.
0 Like