Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Connectivity labs

(Téma vytvořeno: 01-01-2024 11:38 PM)
251 Zobrazení
OXO37
Hotshot
Možnosti
Proč je schovaná tato užitečná pomůcka? Je to škoda. Ten kdo neví, že se dá v "Intelilgent Wi-Fi" aktivovat, tak si zbytečně stahuje Wi-Fi nalizéry třetích stran. Sice je pouze "english", ale je intuitivní. Kdo hledá pomůcku pro nastavení domácí Wi-Fi, tak jí má jakou součást One UI 6.0. Pokud je takhle schovaných více užitečností, pak není divu, že systém zabírá poměrně dost místa.
5 Odpovědi
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
To zní jako zajímavá funkce, škoda, že ji přidali až v ONE UI 5.1, takže ji nemůžu vyzkoušet.

Popíšete mi prosím co všechno to umí?
0 Like
Řešení
OXO37
Hotshot
Možnosti
Je to trochu obsáhlejší WiFi analyzér. Zobrazuje spoustu užitečných informací o WiFi. Vypsat vše je na dlouho.1704148695409.jpg1704148695427.jpg1704149054402.jpg
Kosák
Pathfinder
Možnosti
Díky za tip
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Možná proto, že pro většinu lidí je to příliš komplexní. Ten, kdo to využije, si to dokáže najít, ale většina lidí bude teď jen řešit, proč to někde něco ukazuje. Takto komplexní nástroje podle mě nepatří běžným uživatelům do rukou, jen je bude zase něco stresovat .

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Když to běžným uživatelům tedy nepatří do rukou, tak by to nemělo v telefonu být (nebo v sekci pro vývojáře, aby v tom bylo jasno). Ten kdo to potřebuje, by si dokázal stáhnout z Google Play jako dosud a ušetřilo by se alespoň místo.
Ti co nechtějí nic řešit, stejně kupují Ohryzek.
Já si myslím, že je to naopak užitečná věc. Pořád mi někdo ze známých volá, že se dětem "seká" YouTube a pod. Důvodem je většinou špatné pokrytí haciend signálem. Tohle app to zdarma a přehledně ukazuje.