Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Chyba fotoaparátu

(Téma vytvořeno: 03-08-2023 09:07 PM)
683 Zobrazení
PeterB15
Journeyman
Možnosti
Zdravím,

dnes so kúpil s23. Pri prepnutí optiky na širokouhlú foťák vždy spadne. Skúšal som asi všetko, aj továrenské nastavenia. Môže ísť o hardvérovú chybu?

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Takto na diaľku nie je možné stanoviť, či sa jedná o HW, alebo o SW chybu. Môže byť poškodený fotoaparát, alebo možno stačí len prehrať software. Každopádne to chce oficiálne vyjadrenie servisu...

Bohužiaľ, obávam sa, že právo na odstúpnie od kúpnej zmluvy do 14 dní sa vzťahuje iba na tovar, ktorý bol zakúpený na diaľku.

Každopádne máte plné právo dožadovať sa reklamácie s tým, že požadujete plné vrátenie peňazí v prípade, že obchodník nie je schopný zabezpečiť záručnú reklamáciu.

Nemám ale najmenšieho tušenia ako to funguje v prípade záložní. Predajca Vás mal informovať o záručných podmienkach, prípadne by tie mali byť uvedené v kúpno-predajnej zmluve 😉

Zobrazit řešení v původním příspěvku

13 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vás,skúšali ste aj v nastavení fotoaparátu- vynulovať nastavenia fotoaparátu?
0 Like
PeterB15
Journeyman
Možnosti
Áno, skúšal som aj to ako prvé.
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Ak nepomohli tovarenske tak jedine servis/reklamacia
0 Like
PeterB15
Journeyman
Možnosti
Myslíte, že je možné v takom prípade odstúpiť od kúpnej zmluvy?
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Ak ste skusili aj reset nastavenia fotaku ,a aj factory reset zariadenia,skuste este cez diagnostiku zariadenia v nastaveniach vyskúšat kameru-co Vám tam vypíše.Ale vidím to na reklamaciu a možnosť odstúpiť od kupnej zmluvy,kvôli nefunkčnosti zariadenia😉🖐
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
No mate narok na vratenie do 14 dni bez udania dovodu...
0 Like
PeterB15
Journeyman
Možnosti
Ale kupoval som to od predajcu (v podstate záložňa) vybratý mobil od operátora a okamžite predaný v tej predajni ale mám doklad tak myslím, že odstúpenie od zmluvy sa vzťahuje aj tu.
0 Like
PeterB15
Journeyman
Možnosti
Ta diagnostika nefunguje na širokouhlý objektív.
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Tak to vam neviem povedat,jedine skusit
0 Like