Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Chrastění v telefonu

(Téma vytvořeno: 12-05-2025 09:58 PM)
1154 Zobrazení
Higisak
Apprentice
Možnosti
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, koupil jsem telefon Samsung Galaxy s23ultra a po jednom dni mi v něm začalo něco chrastit. Zvuk vychází z oblasti fotoaparátů. Děje se tak při náhlém pohybu s telefonem. Čím by to mohlo být a popřípadě kolik takové oprava stojí?
Díky 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Ako píšu kolegovia, s istotou blížiacou sa 100% sa bude jednať o optickú stabilizáciu fotoaparátu.
Pokiaľ, ako píšete máte telefón 1 deň, a medzi tým Vám telefón nespadol, alebo sa inak mechanicky nepoškodil, tak ste skutočne len nevnímal. Osobne mám takto "chrastiace" telefóny už roky rokúce a 99,5% času to nevnímam. Zrazu však niekedy príde moment, kedy sa až "zhrozím", ako moc stabilizácia chrastí. Hodinku - dve sa tomu čudujem (priznám sa, aj takom čase zatrasiem telefónom, aby som sa presvedčil, či skutočne ide zvuk od fotoaparátov), ale následne to opäť na dlhý čas prestanem vnímať 😉
Pokiaľ ste ale zariadenie nekupoval nové (kúpil ste bazarovku), tak návšteva servisu je rozumná voľba, ktorou nič nepokazíte 😉
https://www.samsung.com/cz/support/service-center/

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Higisak 

nemusíte se obávat, telefon je v pořádku, viz odkaz níže.

https://www.samsung.com/cz/support/mobile-devices/slysite-pri-trepani-telefonu-galaxy-chrastici-zvuk...

Higisak
Apprentice
Možnosti
Obávám se, že takto jednoduché to nebude. Předtím mi to telefon absolutně nedělal. Chvíli jsem myslel, že to je Spen, ale pak jsem ho vyndal a zjistil jsem, že chrastění je pořád stejné😭. Zkusím se zítra zastavit v servisu co mi na to řeknou
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Spíše jste to tak nevnímal. Každopádně se tam zastavte, ale troufám si říci, že to servis potvrdí.

Jenda8
Pioneer
Možnosti
Otevřete aplikaci fotoaparát a dejte přiblížení na 100x a potom zatřeste s telefonem
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
v takomto prípade bude hrkať aj tak len sa zmení intenzita či zvuk. S23U totiž nemá OIS len na jednom objektíve.
0 Like
Higisak
Apprentice
Možnosti
Máte pravdu. Hrkání se zmenšilo, ale stále je celkem velké.
0 Like
Higisak
Apprentice
Možnosti
Dobře. Trochu se jen bojím, že bude urvaná nějaká malá součástka a bude to stát mraky😭. Protože ono to předtím opravdu nedělalo. Tak nevím co se telefonu najednou stalo, že z ničeho nic
0 Like
adamek3403
Navigator
Možnosti
Myslím, že to bude stabilizace v kameře a fotoaparátu, ale je normální, že prémiové telefony chrastí, hlavně kvůli stabilizaci v kameře. (Pořád se vyplatí zajít do servisu, ale zkuste se podívat na internet a vyhledat si test chrastění stabilizace na vašem zařízení. Pokud vám přijde zvuk jiný nebo hlasitější, doporučuji tam zajít.)
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Ako píšu kolegovia, s istotou blížiacou sa 100% sa bude jednať o optickú stabilizáciu fotoaparátu.
Pokiaľ, ako píšete máte telefón 1 deň, a medzi tým Vám telefón nespadol, alebo sa inak mechanicky nepoškodil, tak ste skutočne len nevnímal. Osobne mám takto "chrastiace" telefóny už roky rokúce a 99,5% času to nevnímam. Zrazu však niekedy príde moment, kedy sa až "zhrozím", ako moc stabilizácia chrastí. Hodinku - dve sa tomu čudujem (priznám sa, aj takom čase zatrasiem telefónom, aby som sa presvedčil, či skutočne ide zvuk od fotoaparátov), ale následne to opäť na dlhý čas prestanem vnímať 😉
Pokiaľ ste ale zariadenie nekupoval nové (kúpil ste bazarovku), tak návšteva servisu je rozumná voľba, ktorou nič nepokazíte 😉
https://www.samsung.com/cz/support/service-center/