Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

AOD

(Téma vytvořeno: 16-06-2024 11:33 AM)
338 Zobrazení
Petr10
Pioneer
Možnosti

Dobrý den
Měl bych dotaz mám nastavené na AOD na jedno ťuknutí ukáže hodiny a symbol otisku. V místnosti to je vidět dobře ale venku je to nečitelné není to skoro vidět, ale když ťuknu 2x tak se ukáže zamikací obrazovka kde je to ok v místnosti je to ztlumené a venku na dením světle se to rozsvítí podle nastavení jasu displeje. Takže na jedno ťuknutí kdy se zapne jen AOD tak asi s tím nic neudělám nebo se dá někde nastavit intenzita osvětlení displeje.

Petr

0 Like
8 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň,

štandardne by sa mal jas AOD množstvu okolitého svetla prispôsobiť. Skúšal som to aktuálne na S24U, S23U a S22U a funguje to. U Vás to tak nie je alebo sa Vám len zdá, že to svieti málo? AOD totiž nesvieti natoľko intenzívne ako samotná obrazovka dokáže, je to predpokladám z dôvodu ochrany displeja, kedy by AOD ako statický obraz mohol pri vysokej intenzite poškodiť ("vypáliť") OLED panel. 

Petr10
Pioneer
Možnosti

Mám teda s23 ultra a AOD mám nastavené na (kdy zobrazit-klepnutím zobrazit) takže vlastně obrazovka je zhaslá a když jednou klepnu na display tak teprve po klepnutí se mi zobrazí hodiny a symbol otisku prstu, kdy například v místnosti to jde vidět dobře, ale dám mobil k oknu kde je víc světla tak se display ztmaví a je problém to vůbec vidět. Když ťuknu 2x na zhaslý display tak se probudí na zamykací obrazovku kde to funguje dobře v místnosti svítí míň a na světle se zvýší jas. Když jdu do nastavení AOD (zobrazit ikonu otisků prstů) tak tam je zobrazit ikonu při vypnuté obrazovce a tam je na výběr-Na Always On Display-Zobrazit klepnutím-nikdy mám to nastavené na zobrazit klepnutím. V některém vlákně tady sem něco četl že před aktualizací tam byla možnost nastavení jasu ale po aktualizaci tam už není.

0 Like
Migi99
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, akorát jsem chtěl napsat stejný dotaz a koukám, že řešíte úplně to samé, tomu říkám náhoda😉mám taky Galaxy s23 ultra a mobil (AOD) se chová přesně tak, jak popisujete. Teď jsem venku, klepnu 1x na displej a vidím, že skoro nic nevidím... Je to otrava. Klepnu 2x a dostanu se na zamykací obrazovku, kde je všechno krásně čitelné. A to mám ještě v GoodLock nastavený v modulu LockStar posuvník "Always On Display Auto Brightness" manuálně na maximum. Bohužel nepomáhá nic a čitelnost po jednom klepnutí na displej je zoufalá... Takže klepu na displej 2x. V místnosti je vše vidět dobře a opravdu stačí klepnout 1x. Venku to reaguje špatně. Asi chyba Samsungu.
Migi99
Pioneer
Možnosti
Zdravím, jsem taky majitel Galaxy s23 ultra a musím potvrdit, že řeším stejný problém. Čitelnost AOD venku je špatná, není prakticky nic vidět a mobil tak neplní funkci, jakou má. Takže venku klepám na displej 2x a dostanu se na zamykací obrazovku, kde je všechno krásně čitelné. V místnosti AOD čitelné po jednom klepnutí je.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
s príchodom One UI 6.1 došlo k úpravám vo funkcii AOD. Od updatu sa AOD automaticky prispôsobuje okolitým svetelným podmienkam a toto nastavenie je možné zmeniť len cez Good lock modul Lockstar, kde si viete vypnúť automatický jas a nastaviť jas manuálne (okrem S24, tam sa to nedá ani cez Lockstar). Ako som uvádzal už vyššie, tak neviem, či Vám to pomôže nakoľko ani manuálne ten jas asi nebude pre Vás dostačujúci. Jediné, čo Vám aktuálne môžem poradiť je túto situáciu pripomienkovať cez Members appku v časti Podpora a uvidíme aký vývoj prinesie One UI 6.1.1. alebo One UI 7.
Řešení
Petr10
Pioneer
Možnosti

Děkuji za odpověď ale asi ani Good lock modul Lockstar moc nepomáhá viz vlákno nahoře

Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Já mám S23 a ano dělá to po updatu na 6.1 předtím to bylo suprové a takhle to rozesrali! Z toho by se člověk 🤮💩
5ta1da
Voyager
Možnosti

Ano a proto už jsem navrhoval, že by bylo lepší v tom vašem slavým GoodLocku spíš umožnit nastavení korekce té automatické regulace jasu, než ji debilně vypnout a nastavovat jen absolutní hodnoty bez korekce pomocí senzoru okolního světla.