o 10-02-2023 03:40 PM
Ahoj lidi, koupil jsem si Galaxy s23 Ultra a při připojení mobilu ke Škodě Scala se nespustí Android Auto , mobil se neustále odpojuje od USB. Můj předchozí Galaxy s21 Ultra fungoval naprosto bez problémů. Máte někdo podobný problém?
o 26-08-2023 03:49 PM
o 21-09-2023 08:13 PM
S23U koupen před měsícem všechny aktualizace. Nejprve po připojeni k autu pouze nabíjení po výměně kabelu vše funkční. Fabia 3 2019
o 04-10-2023 11:18 AM
S23U vyrobeny 7/2023 vsechny aktualizace, "cista" instalace bez obnoveni zalohy.
uplne nova Octavia IV, aktualny infotainment v ktorej na original kabli funguje S22Ultra nez chyby, S23Ultra sa nepripoji. Vyskusal som vsetko, skusal som telefon v dalsich autach, okrem aktualnych Skodoviek vsade funguje. Kabel nefunguje original k S22Ultra, original k S23Ultra, original k 45W Samsung nabijacke, dalsie tri kable od tabletov a telefonov. (vo Forde Focus funguje vsetko). Tazko povedat ci je problem v Samsungu alebo Skodovke, spolu to proste nehra. Podobne na tom bola aj S22U a bez potreby zasahu do auta to po aktualizacii v 4/2023 zacalo fungovat.
Jedine aktualne riesenie ktore mi zabralo je AA wireless adapter, ktory funguje relativne spolahlivo (obcas sa telefon na 5-10sekund odpoji). Vsetky ostatne navody su na nic. Pokial niekomu zabrala vymane kabelu, prosim postnite sem presny typ kabelu ktory funguje.
o 31-10-2023 03:47 PM
Měl jsem stejný problém. Minulý týden jsem dával na servis (Octavia IV), kde jsem mimo jiné požadoval o aktualizaci softu v autě. Po vyzvednutí auta ze servisu je vše OK. Chyba je jednoznačně v autě. Použil jsem stejný kabel co předtím nefungoval a teď vše jede OK, a problém jsem řešil stejně, mám koupený Carlinkit 5.0/2 air.
o 07-12-2023 12:51 PM
Ahojte
Mám Samsung S21 5G ultra. Koncom novembra som kúpil Škoda Karoq. Android auto fungovalo bez problémov . 2.12 2023 prebehla na mojom telefóne aktualizácia, zhruba v tom čase prebehla aj aktualizácia infotainmentu v aute, od toho času je problém s pripojením androidauta cez wifi. Pripojí sa a po cca 30 s sa odpojí a stále sa to opakuje. Skúšal som odinstalovat a znova nainštalovať aplikáciu aj resetovat auto rádio nič nepomohlo.
Bol som u predajcu Škoda on tvrdil že problém je v androide, že treba počkať na aktualizáciu. Zaujímavé je, že druhý telefón Samsung S21 s pripojením v mojom aute nemá problém. Skúšal som sa pripojiť s mojim telefónom v skode octavia III a tu nebol žiadny problém. Všetko fungovalo.
Máte niekto takuto skúsenosť?