Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizace

(Téma vytvořeno: 24-09-2024 12:14 PM)
451 Zobrazení
TomasProuza
Pioneer
Možnosti
Zdravím, mám otázku. Čtu tady jak dorazila aktualizace na S23 Ultra ale po kontrole mi žádná aktualizace nevyskakuje. Čím může být způsobeno? Děkuji 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @TomasProuza
tak jsem situaci ověřoval a opravdu díky problémům s kvalitou fotek, byla aktualizace na S23U dočasně pozastavena. Na opravě se nyní pracuje. Takže nezbývá nic jiného než vyčkat až se aktualizace opět objeví ke stažení.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @TomasProuza 

máte cz distribuci? Kde jste telefon zakoupil? To může být důvodem, proč se Vám žádná aktualizace nenabízí.

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @TomasProuza,

jak píše kolega výše, aktualizace na S23 je již k dispozici, pokud Vám žádná nedorazila (ani když jí zkusíte vyvolat ručně), tak bych zjišťoval, zda to je oficiální CZ distribuce.

Hezký den.

0 Like
Jancoh
Pioneer
Možnosti

s23 a s23ultra  nieje rovnaký telefón

0 Like
Tauron
Explorer
Možnosti
Zdravím, nevím, jak aktuální informace to je, ale po spuštění 6.1.1. se na S23U ukázaly problémy u kvality fotek u konkrétního rozmezí zoomovani, a tak to nejspíše stáhli.
Také jí nevidím - CZ distribuce.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @TomasProuza
tak jsem situaci ověřoval a opravdu díky problémům s kvalitou fotek, byla aktualizace na S23U dočasně pozastavena. Na opravě se nyní pracuje. Takže nezbývá nic jiného než vyčkat až se aktualizace opět objeví ke stažení.

danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň,aktualizacia na S-23 U sa stopla kvóli problémom a rýchlym vyriešením s foťakmi,no stopol sa už aj softver pre S-24.🖐.https://samlover.com/2024/09/24/galaxy-s24-one-ui-6-1-1-removed-from-server/
0 Like
TomasProuza
Pioneer
Možnosti
Děkuji za odpověď, je pravda že si radši počkám na aktualizaci bez vedlejších účinků 😁
0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Ohledně aktualizace taky nic nemám na S23 Ultra a mám českou distribuci 🫣 snad přijde brzy a ruční aktualizace nic
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

@Tauron@potasm a @danisp1704 díky za upřesnění a doplnění 👍

0 Like