Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πρόβλημα ειδοποιήσεις με δεδομένα

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 23-06-2024 07:28 AM)
428 Προβολές σελίδας
Stavros_Kant
Navigator
Επιλογές
Καλημέρα σας. Έχω ένα παράξενο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες.. Όταν είμαι με ανοιχτά δεδομένα και κλειστό wifi, δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις καθόλου μετά από λίγο. Η θα πρέπει να κλείσω τα δεδομένα και να τα ξανά ανοίξω η αλλιώς θα μου έρθουν μετά από 5 - 10 λεπτά... Αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε εφαρμογή όπως Messenger, WhatsApp, viber, Instagram, ακόμα και smarthings.. Οποιασδήποτε εφαρμογή που δέχεται ειδοποίηση με internet...
Όταν ανοίξω το wifi όλα δουλεύουν τέλεια... 
Να πω πως δεν έχω καμία επιλογή εξοικονόμηση κ.λ.π... 
Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και με το που άνοιξε η συσκευή κατέβασα απλά το viber όπως ήταν καθαρή και δοκίμασα και πάλι τα ίδια... 
Πήγα στον Γερμανό γιατί απ ότι κατάλαβα κάτι παίζει με την sim η με την Cosmote γενικά, άλλαξα και sim τα ίδια... Οι φίλοι και οι γνωστοί που έχουν Cosmote δεν έχουν κανένα θέμα... Καμιά ιδέα; 
15 Απαντήσεις
vasiak
Hotshot
Επιλογές
Δοκίμασε να βάλεις την νέα σιμ σε άλλο κινητό . Για να δούμε εάν θα κάνει τα ίδια.
Stavros_Kant
Navigator
Επιλογές
Οταν βάζω την sim σε άλλο κινητό δουλεύει κανονικά, όταν βάζω στο κινητό μου άλλη sim πάλι δουλεύει κανονικά 😂
Το κινητό μου με την sim μου δεν δουλεύουν
vasiak
Hotshot
Επιλογές
Απο Δευτέρα πήγαινε το στον Γερμανό ,για να μην σπαταλας χρόνο και χρήμα :winking-face: :winking-face:
Stavros_Kant
Navigator
Επιλογές
Μα πήγα και μου λένε να πάρουν την συσκευή μου με την sim και να την στείλουν στα κεντρικά που είναι άσχετοι και θα κάνει 2 βδομάδες... Εδώ προχθές που πήγα στον Γερμανό, βάλαμε καινούργια sim και δεν είχα ίντερνετ και ήθελε να το στείλει ο τεχνικός στο service ενώ εγώ του είπα ότι αν περάσουμε το APN της Cosmote θα δουλέψει και δεν ήξερε τι είναι το APN και το πέρασα εγώ μπροστά του και το έμαθε τι είναι
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μάλλον έχει να κάνει με την εγγραφή της συσκευής σου στο δίκτυο μέσω της συγκεκριμένης sim. Πρέπει να τυχεις σε κάποιον που να ξέρει για να το φτιάξει... δύσκολο στην cosmote.
Stavros_Kant
Navigator
Επιλογές
Από μια στιγμή στην άλλη να γίνει αυτό;
vasiak
Hotshot
Επιλογές
Πήγαινε το σε εξουσιοδότημενο σέρβις της σαμσουνγκ .
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μπορεί να συμβεί, ειδικά στην cosmote... αλλά όπως είπες παρακάτω δεν γνωρίζουν καν το APN... τι να τους πεις για εγγραφή στο δίκτυο. Δοκίμασε να ξανακάνεις αυτές τις παλιές κλασσικές εγγραφές στο 5G με κάτι κουλά sms, αν τα βρεις. Μπορεί να στρώσει.
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Τι είναι το APN;