Καλησπέρα,
Θα ήθελα να αναφέρω ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την εφαρμογή Gemini στο Samsung Galaxy S23 μου, το οποίο τρέχει την επίσημη, σταθερή έκδοση του One UI 7.
Η εφαρμογή Gemini, και συγκεκριμένα η λειτουργία "Live" (η επικάλυψη στην αρχική οθόνη), κολλάει συνεχώς και κλείνει απροειδοποίητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα συχνά ολόκληρος ο launcher του One UI να παγώνει ή ακόμα και να κρασάρει, αναγκάζοντάς με να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής ή του launcher. Το πρόβλημα εμφανίζεται ιδιαίτερα έντονα όταν η εφαρμογή περνάει στο παρασκήνιο ή προσπαθώ να επιστρέψω στην αρχική οθόνη.
Έχω ήδη δοκιμάσει τα εξής βήματα επίλυσης προβλημάτων, χωρίς επιτυχία:
* Έχω ελέγξει ότι τόσο η εφαρμογή Gemini όσο και η βασική εφαρμογή Google είναι ενημερωμένες στην τελευταία τους έκδοση.
* Έχω κάνει εκκαθάριση της κρυφής μνήμης και των δεδομένων της εφαρμογής Gemini.
* Έχω επανεκκινήσει το τηλέφωνο αρκετές φορές.
* Έχω κάνει "Wipe Cache Partition" από το recovery mode.
Το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει στην σταθερή έκδοση του One UI 7 είναι ανησυχητικό. Αναμένω ότι οι επίσημες ενημερώσεις λογισμικού θα παρέχουν σταθερότητα και ομαλή λειτουργία των εφαρμογών.
Παρακαλώ, διερευνήστε άμεσα αυτό το θέμα συμβατότητας και αστάθειας μεταξύ της εφαρμογής Gemini και του One UI 7 στο Galaxy S23. Ελπίζω σε μια άμεση διόρθωση σε μελλοντική ενημέρωση λογισμικού.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και αναμένω την ανταπόκρισή σας.
Με εκτίμηση,