Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Προστασια οθονης s23 ultra!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-06-2023 09:09 PM)
829 Προβολές σελίδας
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Βάσει του θέματος ρωτάω τους απανταχού συναδέλφους επειδή το κινητό το πήρα από εξωτερικό και έβαλα ένα τζαμακι το οποίο δεν είναι και της προκοπής και δεν έχει κάτσει καλά μήπως έχετε από εμπειρίας κάτι να μου προτείνετε!
Αναπήδηση σε λύση
24 Απαντήσεις
fotisgem
Legend
Επιλογές
Επισης να πω καπου εδω οτι το τζαμακι δεν κραταει τοσο οσο η μεμβρανη και εξηγουμαι :
Πρωτον μπορει να ακουμπησει λιγο η πλαγια πλευρα και να σπασει λιγο και μετα να προχωρησει ,αρα αλλαγη δεύτερον εαν πεσει κατι επανω , κατι που δε θα επηρεαζε την οθονη κανονικα οπως πχ η βουρτσα της ποπης ή κατι πιο απλο, το τζαμακι παλι θα θελει αλλαγη. Συνηθως πιστεύουμε οτι και καλα μας προστατεψε την οθονη το τζαμακι αλλα αυτο σπαει με το παραμικρο, οποτε 9 στις 10 φορες , ειναι ψευδαισθηση οτι μας "εσωσε" την οθονη.
Η μονη διαφορα θεωρω ειναι στα αιχμηρά αντικειμενα , πεσουν καθετα . Ναι εκει μπορει να προστατευσει.
fotisgem
Legend
Επιλογές
Ασε ήθελα να κανω μια πληρωμη με την Πειραιώς και με εσπαζε τα νευρα. Δεν αναγνωριζε το αποτυπωμα και μετα ηθελε να βαλω το μακρυναρι που εχω για κωδικο εισόδου στην winbank και μετα ξανα αλλαγη και @%%@^#&@ ...
popi7
Black Belt 
Επιλογές
Να αυτά δεν μπορώ.. 😅
fotisgem
Legend
Επιλογές
Εγω να δεις 2 φορες Θεσσαλονίκη για αυτο , μαλλον....3 γιατι τη μια δεν προλαβαιναν...
popi7
Black Belt 
Επιλογές
Ε καλά ήταν και μια καλή ευκαιρία για βολτούλες ...!!! 🤭