Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Προστασια οθονης s23 ultra!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-06-2023 09:09 PM)
828 Προβολές σελίδας
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Βάσει του θέματος ρωτάω τους απανταχού συναδέλφους επειδή το κινητό το πήρα από εξωτερικό και έβαλα ένα τζαμακι το οποίο δεν είναι και της προκοπής και δεν έχει κάτσει καλά μήπως έχετε από εμπειρίας κάτι να μου προτείνετε!

2 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εγώ φίλε μου χρησιμοποιώ μόνο τις γνήσιες μεμβράνες σε όλες τις συσκευές με ultrasonic sensor.
Έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Το s10plus το είχε προεγκατεστημενο και ήταν τέλειο. Στα s20u, s21u, s22u έπρεπε να αγοράσω, δοκίμασα διάφορες μάρκες. Για το s21u είχα βρει την τέλεια αλλά μόνο εξωτερικό, έβαλα και κου την έφεραν από Σκωτία.
Έκτοτε όσες και να δοκίμασα πάντα κατέληγα ότι η γνήσια είναι η πιο σωστή. Στο s22u είχα πάρει μια spigen, το καλοκαίρι ελιωνε... με τη γνήσια βρήκα την υγειά μου. Έτσι στο s23u πήρα 2 σετ των 2... 🤣 😂 🤣 😂
Η μεμβράνη δεν θα σε προστατέψει αρκετά από μια πτώση. Αλλά πάντα δεν έχει σημασία η πτώση, αλλά η πρόσκρουση! Καμία φορά ούτε το τζαμακι σε προστατεύει.
Τι καλύτερο όλων σε τζάμι είναι το Whitestone dome και γενικά όσα έχουν εφαρμογή με ρητίνη, αλλά είναι και λίγο επιφοβη η εφαρμογή.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
fotisgem
Legend
Επιλογές
+1 για μεμβρανη της σαμσουνγκ ,ευκολη εγκατασταση , φθηνή συγκριτικα πολυ αποδοτικη απο θεμα χρωματων ,αισθησης (κυριως,πολυ σγμαντικο για μενα) και αποτυπωματος και καθεται καλα ακομη και με χοντρες θηκες. Δε μ εχει ξεκολλήσει καμια απο τα πλαγια που ειναι κ το πιο σύνηθες. Εαν χρησιμοποιείς το αποτυπωμα (κυριως λογω samsung pass, για αυτοματη συμπλήρωση κωδικων κτλ)
ειναι μονοδρομος.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

24 Απαντήσεις
popi7
Black Belt 
Επιλογές
Της spigen θα σου πρότεινα εγώ..τώρα αν θες κάτι πιο οικονομικό νομίζω και της ESR  είναι καλές..
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Δεν ειναι θέμα οικονομικό! Θέλω κάτι που να αξιζει! Της spigen εννοείς γυαλί ή μεμβράνη;
popi7
Black Belt 
Επιλογές
Είμαι υπέρ του γυαλιού με την μεμβράνη δεν νοιώθω σίγουρη...!! Δεν ξέρεις πότε...( μακριά από εμάς...😅)
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το δακτυλικο όμως δουλεύει?
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εγώ φίλε μου χρησιμοποιώ μόνο τις γνήσιες μεμβράνες σε όλες τις συσκευές με ultrasonic sensor.
Έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Το s10plus το είχε προεγκατεστημενο και ήταν τέλειο. Στα s20u, s21u, s22u έπρεπε να αγοράσω, δοκίμασα διάφορες μάρκες. Για το s21u είχα βρει την τέλεια αλλά μόνο εξωτερικό, έβαλα και κου την έφεραν από Σκωτία.
Έκτοτε όσες και να δοκίμασα πάντα κατέληγα ότι η γνήσια είναι η πιο σωστή. Στο s22u είχα πάρει μια spigen, το καλοκαίρι ελιωνε... με τη γνήσια βρήκα την υγειά μου. Έτσι στο s23u πήρα 2 σετ των 2... 🤣 😂 🤣 😂
Η μεμβράνη δεν θα σε προστατέψει αρκετά από μια πτώση. Αλλά πάντα δεν έχει σημασία η πτώση, αλλά η πρόσκρουση! Καμία φορά ούτε το τζαμακι σε προστατεύει.
Τι καλύτερο όλων σε τζάμι είναι το Whitestone dome και γενικά όσα έχουν εφαρμογή με ρητίνη, αλλά είναι και λίγο επιφοβη η εφαρμογή.
popi7
Black Belt 
Επιλογές
Εγώ δεν ειχα θέμα το έσβησα και το ξαναπέρασα όταν την έβαλα από περιέργεια γιατι ειχα διαβάσει ότι δεν το αναγνωρίζει το πέρασα ομως..εγω βέβαια χρησιμοποιώ αναγνώριση από την αρχη γιατί με βολεύει καλύτερα αλλά η αλήθεια είναι οτι και τα παιδιά στον Γερμανό όταν είχα πάει μεμβράνη μου είχαν προτείνει!!!
popi7
Black Belt 
Επιλογές
Αυτά με την ρητίνη τα φοβάμαι λίγο..!! Αν σπάσει και χρειαστεί να την βγάλεις?🤷‍♀️
TanasiS23u
Hotshot
Επιλογές
Και εγώ με τις μεμβράνες της Sammy είχα βολευτεί στα άλλα κινητα και η αλήθεια είναι ότι δίνει καλύτερη συνοχή στο γυαλί της οθόνης και αντοχή! Αυτό το γυαλί που αγόρασα από Γαλλία εκτός ότι δεν έχει καλή εφαρμογή κολλάει περιμετρικά και στο δακτυλικο και δεν έχει και καλή λειτουργία η αφή! Το ψαχνω όμως να βρω κάτι να μην βάζω και βγάζω συνέχεια! Και γω φοβάμαι παντως να βάλω με ρητίνη!
popi7
Black Belt 
Επιλογές
Τότε άκου τον ειδικό παραπάνω που έχει πείρα...!!εγώ έχω σπάσει τζαμακι σε κινητό μιας εβδομάδας οταν μου εφυγε η βουρτσα απο τα χερια καθως χτενιζα τα μαλλια μου 4 εγκεφαλικά μέχρι να θυμηθώ ότι έχω βάλει τζαμακι...!!! Όποτε μάλλον δεν είμαι για μεμβράνες..😎