Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ελληνικά στο Google Assistant? / Android Auto

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 17-03-2024 01:20 AM)
5276 Προβολές σελίδας
Amimikakos
Navigator
Επιλογές
😵💫 δε καταλαβαίνω.. Στο 2024 , να μην μπορεί να λειτουργήσει το android auto (με χρήση καλωδίου) χρησιμοποιώντας τα Ελληνικά; 

Πχ σου στέλνουν μήνυμα στο viber .. 
Βγαίνει αυτή στα αγγλικά "do you want to reply?" 

Τι με ρωτάς; Να καταλάβαινες Ελληνικά .. να το συζητούσαμε.. 

Σπάω το κεφάλι μου και λέω .. :

Αφού πχ στην μετάφραση της Google αναγνωρίζει την Ελληνική ομιλία να την κάνει γραφή .. γιατί να μην λειτουργεί και στο Google Assistant με το android auto .. 

Έκανα 2η ανάρτηση στο λογαριασμό μου στο twitter.. μπας και συγκινηθεί κανείς 😅

Εσείς ακούσατε τίποτα να αλλάζει ; 
8 Απαντήσεις
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Μπα δυστυχώς έτσι είναι.. και εγώ στο αυτοκίνητο μου δεν μιλάει ελληνικά και πολλές φορές δεν πιάνει ούτε τα αγγλικά. Εγώ δεν έχω Χ αλλά είναι καλή κίνηση που το ανεβςσες εκεί. Αλλά κανονικά θα έπρεπε να έχει και ελληνικά φωνητικά γιατί δεν ξέρουν όλοι καλά αγγλικά..
Amimikakos
Navigator
Επιλογές
Πήραμε μαζί με τον αδελφό μου το ίδιο μοντέλο αυτοκίνητα .. εκείνος πήρε το δικό του πιο νωρίς ..

Λοιπόν , λέει, κάτσε να σου δείξω πως παίρνεις τηλ με φωνητική κλήση μου είπε ...

Εεε ποτέ δε τα κατάφερε 😅

chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Πολλές εφαρμογές που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω δεν υποστηρίζουν Ελληνικά είτε εξ ολοκλήρου είτε κατά το ήμισυ. Πονεμένη ιστορία!!! 🤗 🤗 🤗
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Η αλήθεια είναι ότι η Google δεν το εχει με τα ελληνικά. She speaks all the world's languages except Greek.. 😂
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Αυτό είναι μια αλήθεια.. 😅 αλλά έχουμε αγγλοποιηθει τόσο πολύ..
Amimikakos
Navigator
Επιλογές
Δε στέκει φίλε .. δε στέκει .. γιατί;

Διότι μια διάσημη Ελληνίδα τενόρος είναι καιρός που έκανε ηχογράφηση για το Google maps .. so what να επεκταθεί και στο Google assistant / android auto ..

Γι'αυτό το έκανα να έβαλα 0,0001% λιθαράκι στις πιθανότητες να το φτιάξουν 😁😁😁🤪

Καλά Κούλουμα !
Καλή Σαρακοστή !!
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Καλή σαρακοστή!! Την είδα πρόσφατα την κυρία που είναι πίσω από την φωνή της Google αλλά δεν ξέρω γιατί έτσι.. 😆
Amimikakos
Navigator
Επιλογές
Αλήθεια ! .. τις συζητήσεις εδώ τις διαβάσει και κάποιος υπάλληλος από την Samsung ? Ή μπααα ;