Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Samsung galaxy s23 ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: μία εβδομάδα πριν)
389 Προβολές σελίδας
michalis85
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα σας θα ήθελα να σάς ρωτήσω ότι έχω samsung galaxy s23 ultra και δεν μου έχει έρθει καμιά ενημέρωση από τον Οκτώβριο του 2024 τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση αυτή? Ούτε το καινούργιο ήρθε ακόμη το Android 15

image

28 Απαντήσεις
GMSYR
Apprentice
Επιλογές
Καλησπέρα. Χτες μου ήλθε το ΟΝΕ UI 7
michalis85
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα σας ωραία μια χαρά πως είναι! Δηλαδή θα μου έρθει πιστεύεται ως αύριο συνέχεια κοιτάω αλλά τίποτα
tsoulphas155
Explorer
Επιλογές
Μάλλον ναι θα έρθει εξαρτάται και ο κωδικός συσκευής νομίζω
zaxos44
Explorer
Επιλογές
Κάτι δεν πάει καλά,άσχετα με το υι 7 κάθε μήνα έρχεται update ασφαλείας ας μας πουν οι πιο έμπειροι
dexterakos
Pioneer
Επιλογές
Πηγαινε αστο στο επισημο σερβις να στο περασουν αυτοι γινεται κανε ενα back up η βαλτο λειτουργια συντηρησης
OPSM-GR_GAMER
Voyager
Επιλογές
Η συσκευή σου έχει κάποιο πρόβλημα! Δεν είναι λογικό το τελευταίο update να είναι της 1ης Οκτωβρίου 2024… Κάτι δεν πάει καλά!

Καλύτερα να επισκεφθείς κάποιο εξουσιοδοτημένο service ώστε να δουν γιατί δεν παίρνει ενημερώσεις 🤔

Εγώ αυτό καταλαβαίνω, και πιστεύω ότι αν δεν το πας να το δουν δεν πρόκειται να πάρει UI 7.0, αλλά και καμία άλλη ενημέρωση!
michalis85
Explorer
Επιλογές
Σάς ευχαριστώ πάρα πολύ για της απαντήσεις. Ναι δεν είναι δυνατόν από τον Οκτώβριο να μην έχω πάρει κάποια ενημέρωση ασφαλείας
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Δυστυχώς φίλε αν κρίνω από το κωδικό της έκδοσης η συσκευή σου προορίζεται για τη Λατινική Αμερική, οχι για Ευρώπη. Οπότε το σκάλωμα προέρχεται από εκεί. Ή δοκιμάζεις μέσω smart switch στο pc μηπως σου εμφανίζει ενημέρωση ή (και προτιμότερο) πας στο επίσημο σερβις και ζητάς να σου περάσουν αν μπορούν Ευρωπαϊκό λογισμικό. 1745937713644.jpg
michalis85
Explorer
Επιλογές
Έχεις δίκιο αυτό πρέπει να φταίει αλλιώς δεν εξηγείται