Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Αλλαγή CSC Region

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 30-03-2023 11:23 PM)
642 Προβολές σελίδας
DaddyCooll
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα στην παρέα...
Θα ήθελα να δοκιμάσω να αλλάξω το csc της συσκευής για να έχω call recording αλλά διστάζω και φοβάμαι μη βγω εκτός εγγύησης....
Έχει κανένας γνώμη για το θέμα? Έχει κάνει κανείς τη διαδικασία?

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, εκτός εγγύησης δε θα βγεις, απλά αν πας στο service θα πρέπει (όχι πάντα, μερικοί δεν έχουν θέμα) να ξαναβάλεις την σωστή...
Κατά τα άλλα δεν σπάει το Knox, είναι διαδικασία "νόμιμη"..
Απλά θα πρέπει ν βρεις την σωστή και να ταιριάζει στην συσκευή σου...
Τέλος, μπορεί να φαεινκαποιο κόλλημα και να μην παίρνει αυτόματα κάποια updates...

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

9 Απαντήσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, εκτός εγγύησης δε θα βγεις, απλά αν πας στο service θα πρέπει (όχι πάντα, μερικοί δεν έχουν θέμα) να ξαναβάλεις την σωστή...
Κατά τα άλλα δεν σπάει το Knox, είναι διαδικασία "νόμιμη"..
Απλά θα πρέπει ν βρεις την σωστή και να ταιριάζει στην συσκευή σου...
Τέλος, μπορεί να φαεινκαποιο κόλλημα και να μην παίρνει αυτόματα κάποια updates...
Bill10
Pathfinder
Επιλογές
Καλημέρα, εγώ που έχω S10 το έχω κάνει εδώ και ένα μήνα και δουλεύει απροβληματιστα. Έβαλα CSC τις Ταϊλάνδης (THL) και έχω ηχογράφηση και spam protection. Γενικά δουλεύουν όλα wifi call, caller id. Το μόνο που δεν ξέρω αν δουλεύει είναι το samsung pay, έτσι και αλλιώς δεν το υποστηρίζει εδώ στην Ελλάδα και μπορείς να κατεβάσεις το Google wallet
DaddyCooll
Voyager
Επιλογές
Ποια διαδικασία έκανες?
Bill10
Pathfinder
Επιλογές
DaddyCooll
Voyager
Επιλογές
Να ρωτήσω λίγο γιατί έχω δει κάποια βιντεάκια στο YouTube Και Έχω την απορία σε κάποια csc δεν λειτουργεί το caller ID και οι ενημερώσεις OTA...ισχύει? Παίζει ρόλο πιο csc θα βάλεις?
Πως θα βρω πια είναι η κατάλληλη για το κινητό?
Conp
Explorer
Επιλογές

Γεια σας παιδιά.

Έχω το μικρό απλό s23 , με official update φοράει EUX variant (cosmote-whats up)

Ποιο CSC θα πρέπει να βάλω; 

DaddyCooll
Voyager
Επιλογές
Με το csc της Ταϊλάνδης δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα? Γιατί διαβάζω κάπου ότι σε κάποια csc δεν δουλεύουν κάποιες λειτουργίες όπως το callerid...
Είχες καθόλου απώλεια δεδομένων?
DaddyCooll
Voyager
Επιλογές
Φίλε μου Να σε ρωτήσω κάτι Οι ενημερώσεις που παίρνει είναι ίδιες με της Ελλάδος?
LiakosKa
Helping Hand
Επιλογές
Καλησπέρα.Με το samfw απροβληματιστα κάνετε αλλαγή csc.ιδανικο είναι σε SEK,έχει spamncaller call recorder και περνει και updates.δεν δκυλευει βέβαια το samsung pay.Κανενα πρόβλημα σε Knox και εγγύηση.Ιδανικο είναι όταν βγαίνει update να γυρνάτε στην αρχική csc να κάνετε το uodate και μετά ξανά αλλαγή csc.5 λεπτά θα σας πάρει.