Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Αποτυχία google integrity check σε s23 ultra με αλλαγμένο csc

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 01-06-2024 10:54 AM)
272 Προβολές σελίδας
Members_a1TS0Ut
Apprentice
Επιλογές

Αναζητώ βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος..

Το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα κανονικά και το μοναδικό πράγμα που έχω πειράξει είναι το csc από EUX σε THL.

Προχθές μου πέταξε OTA update το οποίο εγκατέστησα και μου πέρασε το fw S918BXXU5CXE1 (βλ εδώ). Έκτοτε η συσκευή δεν περνάει με τίποτα το integrity check της google, το οποίο παρότι δεν επηρρεάζει κάπου τη συσκευή γενικότερα, δεν μου λειτουργούν κάποιες εφαρμογές που χρειάζομαι για τη δουλειά μου (οι οποίες έχουν εντοπίσει οτι αποτυγχάνει το integrity check).

Τι έχω δοκιμάσει:

- Επαναφορά αρχικού csc (δεν κάνει τίποτα)

- Factory reset (επίσης δεν κάνει τίποτα)

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια λύση (δοκιμασμένη κατά προτίμηση); Γενικά είναι φυσιολογικό όλο αυτό ή είναι κάποιο bug; Γιατί ένα επίσημο firmware της samsung (έστω και της Ταϊλάνδης), να μην περνάει το integrity check της google..;

Επισυνάπτω και μια φώτο με τα αποτελέσματα του integrity check.

Ευχαριστώ

edit: Ξέχασα να πω οτι είδα και άλλον να έχει ακριβώς το ίδιο θέμα με εμένα, με το ίδιο update μάλλον, αφού και αυτό το post είναι προχθεσινό!

SafetyNet Checker.jpg

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
LiakosKa
Helping Hand
Επιλογές
Μπες για αρχη σε download mode να δεις το κινητο σου τι ειναι...EUX η THL(το γραφει νομιζω στα αριστερα);το firmware googlare το και μην το κατεβασεις απο το samfw διοτι εκει σε παραθετει σε firmware με το ηδη αλλαγμενο απο εσενα csc...(για εμενα κατεβασε το σωστο απο sammobile,λογικα το fifmware σου θαναι του στυλ S23 η Sm-......B EUX).σε γενικες γραμμες δεν επρεπε να κανεις τα updates με το αλλαγμενο csc...η διαδικασια ειναι ευκολη και αφοβη με to odin...googlare "samsung firmware with odin"...

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

8 Απαντήσεις
LiakosKa
Helping Hand
Επιλογές
Περνας κανονικα απο την αρχη με το odin το δικο του EUX firmware για να σου φτιαξει.μετα ξανα αλλαζεις το csc και να μην ξεχνας τα uodates να τα κανεις αφου εχεις γυρισει σε eux πρωτα....
Members_a1TS0Ut
Apprentice
Επιλογές

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία αυτή και φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος, υπάρχει κάπου κάποιος αναλυτικός οδηγός; (ok υπάρχουν πολλοί στο google αλλά έχουν διαφορές μεταξύ τους, οπότε δεν ξέρω ποιον από όλους πρέπει να ακολουθήσω για να μην πάει κάτι στραβά..)

Επίσης στο samfw από το οποίο θα πρέπει μάλλον να κατεβάσω το firmware, ποιο συγκεκριμένα πρέπει να κατεβάσω; Βλέπω πχ οτι για το THL firmware που έχω αυτή τη στιγμή, γράφει στο samfw οτι το Bit/SW REV είναι 5 ενώ τα EUX είναι στο 3. Παίζουν ρόλο αυτά ή θα κάνω καμιά βλακεία και θα αχρηστέψω τη συσκευή;

Υπάρχει κάποιο site/οδηγός που να λέει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω/προσέξω;

Ευχαριστώ και πάλι και sorry για τις ερωτήσεις..

Λύση
LiakosKa
Helping Hand
Επιλογές
Μπες για αρχη σε download mode να δεις το κινητο σου τι ειναι...EUX η THL(το γραφει νομιζω στα αριστερα);το firmware googlare το και μην το κατεβασεις απο το samfw διοτι εκει σε παραθετει σε firmware με το ηδη αλλαγμενο απο εσενα csc...(για εμενα κατεβασε το σωστο απο sammobile,λογικα το fifmware σου θαναι του στυλ S23 η Sm-......B EUX).σε γενικες γραμμες δεν επρεπε να κανεις τα updates με το αλλαγμενο csc...η διαδικασια ειναι ευκολη και αφοβη με to odin...googlare "samsung firmware with odin"...
LiakosKa
Helping Hand
Επιλογές
LiakosKa
Helping Hand
Επιλογές
Κανονας!!!
Πρωτα γυριζουμε στην μαμα csc κανουμε τα updates και μετα ξαναγυρναμε στην csc της επιλιμογης μας.5 λεπτα υποθεση ειναι....
Members_a1TS0Ut
Apprentice
Επιλογές

Ευτυχώς το κατάφερα!

Κατέβασα το πιο πρόσφατο EUX firmware, το πέρασα με το odin και τώρα όλα ok με το integrity check!

Στο εξής θα είμαι πιο προσεκτικός με τα updates!!

Ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια LiakosKa!

LiakosKa
Helping Hand
Επιλογές
Τιποτα...παρακαλω...
i_am_sayan
First Poster
Επιλογές
May i know are you getting updates after CSC change?