Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Čtečka otisků prstů

(Téma vytvořeno: 05-10-2023 09:36 AM)
734 Zobrazení
Pavel19
Voyager
Možnosti
Zdravím všechny,
poradí mi prosím někdo trik, jak si správně naskenovat prst na čtečce, aby na to bylo 100% spolehnutí?
Bojuji s tím už od začátku. Čtečka mi osobně moc nevyhovuje, protože často prostě nefunguje. Ani nemusím mít mokré prsty. Je to neskutečně otravné.
0 Like
22 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti

Dobrý den, naskenujte si jeden prst vícekrát (klidně i 3x) spolehlivost tim zvýšíte mnohonásobně.

MaKaDo
Journeyman
Možnosti
Používáte ochranné sklo? S tím jsou většinou problémy, jinak čtečka funguje dobře i když mám suché prsty.
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Děkuji za radu. Přidal jsem další. Zda to funguje, ukáže čas.
Lehké seknutí odemykání je úsměvné. 😄
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Používám fólii. Zkusil přidat stejný prst ještě 2x. Ukáže čas, zda funguje spolehlivě.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Pavel19
otisky prstů může zhoršit fólie. Ale většinou dělá problémy ochranné sklo. Ano, pomáhá naskenovat otisky prstů vícekrát, ale že to pomůže mnohonásobně, to bych zase netvrdil.
Zkuste v nastavení zvýšit citlivost.
Nastavení - displej - dotyková citlivost.

M4jcech
Apprentice
Možnosti
Tvrdá infantilita od výrobcu dať čítačku do displaya, zlaté časy keď bola na boku alebo na zadnom kryte, nemáte šancu cez temperované sklo prečítať prst, mám 3 druhy skla, musíte jedine kúpiť tú originál fóliu od samsungu, žiaľ mám ju aj ja, keďže vyťukávať čísla alebo znaky alebo nedajbože očný sken je tiež dobré zlo. Sám som mal na to veľké nervy keď som prešiel s S10e na S22+. Temperované sklo mi veľa krát zachránilo display od rozbitia, teraz sa len obávam keď mi náhodou padne na zem 🙁
Pavel19
Voyager
Možnosti
Je pravda, že fyzická čtečka na S10e fungovala lépe, ale také jsem někdy bojoval. Vadilo mně její nepraktické umístění. I na levné A22 funguje.
Fólii od Samsungu mám taky. Byla okamžitě poškrábaná a to se k telefonu chovám slušně. Sklo je za mě lepší a příjemnější na dotek. Byl jsem zastáncem čtečky, ale po zkušenostech bych rád vyzkoušel FaceID (ale to opravdové na Applu).
0 Like
M4jcech
Apprentice
Možnosti
Len mi je ľúto že je to ľuďom jedno a netlačia výrobcov do kvalitnej čítačky ktorá prejde aj 3mm, potom to nemá aspoň pre mňa žiadny zmysel kupovať na to zbytočne veci ktoré nefungujú.
Pavel19
Voyager
Možnosti
Souhlasím.