Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

S22 Térerő probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-06-2023 07:58 PM)
405 Megtekintések
nmsmln98
Explorer
Beállítások

Hello mindenki. Nemrég újítottam be egy S22 ultrával és nagyon bejön a teló, nagyon gyors és gyönyörű. De viszont egy gondom van vele, méghozzá a térerő, mobilinternet. Mindenkinek gyengén fogja? Sok helyen gyenge, illetve nincs térerőm. Esetleg valami megoldás van erre a kis problémára?

0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Köszi!
Azt nem írtam hogy csak egy két helyen csinálja csak nálam.
Idén ha minden igaz akkor lesz egy új teló, és akkor majd meglátom hogy mennyire rossz a SIM.
Mert van egy olyan sejtésem hogy a telefonnal van a baj!
Az egyik családtagomnak is ugyanolyan idős a sim kártyája, és nála ezt nem csinálja.
BNGS
Pioneer
Beállítások
Mindegy mit csinálsz, új SIM-mel és friss FW mellett is sokkal rosszabb a térerő/mobilnet, mint a korábbi S szériáknál.
És a fórumok szerint az S23 generáció sem hoz érdemi javulást.
0 tetszik
Megoldás
nmsmln98
Explorer
Beállítások
Már megjavult nálam. Igaz, kértem egy új sim-et utána pár napig megint nem volt jó.. De most helyre állt minden. Pörög a net úgy ahogy az elvárható. Szóval nekem más problémám nincs a készülékkel.
Nikszi
Journeyman
Beállítások
Most volt szervizben a telefonom. Kicserélték az alaplapot, az antennát és az akkumulátort. Ennek ellenére a térerőm 2-es(a párom telefonján a full alatt van egyel)
Mi lehet a probléma? A SIM kártyát már kicseréltettem.
0 tetszik
kisoszi
First Poster
Beállítások

Szia!

Sajnos nem oldja meg. Nekem két sim van benne. Az egyik 1 éves kb a másikat lecseréltettem direkt emiatt. Nagyon rosszul veszi a térerőt. Mi lehet a baj?

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Kérlek tudnál küldeni egy teljes, avagy az egész oldalt lefedő képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
kisoszi
First Poster
Beállítások
Szia! Valamelyik nap frissült.Screenshot_20230616_174940_Settings.jpg
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Mely szolgáltatóról vagy szolgáltatókról beszélünk?
Mindkét SIM esetében fennáll az említett probléma?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
kisoszi
First Poster
Beállítások
Igen, fennáll. Vodafone és Telekom.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Készülék újraindítása után is?
Illetve van esetleg valamilyen ismétlődő feltétele az említett problémának? Ugyanaz a napszak, fizikai pozíció vagy hasonló környezeti változó?

0 tetszik