Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

frissítés utáni probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-12-2024 09:03 PM)
235 Megtekintések
spacemonkee
Explorer
Beállítások
múlt hét pénteken frissítettem a telefonomat, ha fellépnék wi-fi-re folyamatosan kikapcsol, majd utána megprobálja újra indítani magát. több kevesebb sikerrel. aztán tegnap jött egy újabb frissítés ami nem orvosolta ezt a problémát. viszont sokszor újra és újra megprobálja önmagát újra indítani a telefonom. (samsung galaxy 22+)
13 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Szoftver adatokról tudsz esetleg képernyőfotót mellékelni ?
0 tetszik
spacemonkee
Explorer
Beállítások
szia! természetesen! 1734612121285.jpg1734612121327.jpg1734612121365.jpg
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Köszi szépen.
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

Köszönjük a megküldött fotókat!

Első körben teljes gyári visszaállítást javasolnék, ha az sem oldja meg a helyzetet, abban az esetben sajnos csak a szerviz jöhet szóba.

https://www.samsung.com/hu/support/smartserviceinshop/ 

spacemonkee
Explorer
Beállítások
nem szívesen csinálnék gyári visszaállítást, nincs eszközöm amire le tudom menteni a telefonon lévő dolgaimat. egy márkaszervízelésen viszont gondolkozok, budapesti vagyok így könnyű dolgom lesz.
0 tetszik
spacemonkee
Explorer
Beállítások
idő közben elhoztam egy S24+t, aztán januárban megcsináltatom a S22+t. így legalább lesz egy telefon amin tudom tárolni a dolgaimat.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
A szerviz is ledarál minden adatot a készülékről tudomásom szerint.
0 tetszik
SzaszuA52
Apprentice
Beállítások
Sziasztok! S22 ultránál ugyanez jelentkezett pár napja. A gyári visszaállítás sem segített rajta. Kiderült már, hogy mi okozta? Azt vettem még észre, hogy forrósodik a kamera melletti rész a folyamatos újraindulások miatt. Volt hogy sikerült felállni a rendszernek és amíg nem kapcsoltam be a wifit néhány órát működött, aztán ha bekapcs, akkor pár perc múlva ismét fagyás, újraindulás.
0 tetszik
spacemonkee
Explorer
Beállítások
szia! nem voltam még a márkaszervíznél, majd januárban megyek viszem be a telefonomat.
nálam annyi a probléma, hogy december 13.-án frissítettem a rendszert és utána amint felszerettem volna lépni wi-fi-re, folyamatosan újra indította magát. később már normálisan is csinálta ezt napközbe amikor nem voltam wi-fi-n. nem vagyok egy telefonguru, de szoftverhibára gondolok.
remélem mind a kettőnk telefonja menthető lesz. ha még aktuális lesz januárban írok, amint megjártam a márkaszervízet.
0 tetszik