Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zpoždění videa za zvukem

(Téma vytvořeno: 23-03-2022 09:37 PM)
1739 Zobrazení
MRSTANIIK
Explorer
Možnosti
Ahoj,

Mám problém, s novým s22 ultra (8/128gb) se mi děje v aplikacích jako je:

-instagram 
-facebook
-whatsapp
-zprávy
-youtube
-a další 

Problém, že se spustím video a to je třeba 2 - 3 vteřiny zamrzlé a pak začne, ale zvuk stále běží = zpoždění obrazu o cca 3 vteřiny (jak kdy)

Pokud se video nesekne hned na začátku, tak po pár vteřinách a je tam stejný problém.

Má někdo s22 ultra děje se mu to taky?
- mohu to nějak opravit?
- nebo čekat na update?
- jsem snad jediný?

Díky za pomoc, tuto kompliaci u telefonu za 31 klacků řešit moc nechci.
30 Odpovědi
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Sám to neopravíte, nejste jediný, ale kdy to opraví samsung, je ve hvězdách. S22 má tolik průserů, že to jeden update nespraví. Tenhle však přišel s poslední aktualizací, tak by to mohli relativně snadno opravit.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer,
kolega @Libb měl obdobný problém a stačil mu obyčejný restart telefonu, zkoušel jste tuto možnost?

0 Like
MRSTANIIK
Explorer
Možnosti
Zkoušel a pomůže pouze jako dočasné řešení, asi než se zaměstná procesor. Cca za hodinu je problém zpět
vtoms
Journeyman
Možnosti
Mám ten stejný problém u S22ultra 256gb, hlásil jsem to na podporu. Nechápu u telefonu za 35000... Doteď jsem měl Huawei P30pro a za tři roky jsem neměl jediný zasek.
0 Like
PavelDvoriz
Pioneer
Možnosti
Taky stejný problém. Odinstaloval jsem všechny aktualizace aplikací, ve kterých se objevoval problém. Potom jsem restartoval telefon a už to zatím nedělá.
Ale i tak mě to vytáčí Samsung.
Nebýt spen, na který jsem si notoricky zvykl, tak bych Samsung poslal do háje a koupil si
něco jiného. Ale ten spen......
Tak nic, problém je opět zpět. Mám verzi s 512gb pamětí. Tohle mě fakt *****
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Mě by spíše zajímalo, čím to je, že někdo problém nemá a někdo ano. Znám osobně 3 lidi. Dva problém nemáme a jeden ano. Jediná spojitost je ze co máme telefon doma týden od vydání a fialovou verzi, tak problém není. Ten co má černou verzi co si vyzvedl v den zahájení prodeje, tak má problém. Prostě divný 😔😔😔
0 Like
BLDR
Apprentice
Možnosti
Mam take ten problém a zatim nepomohlo nic. Mám fialovou verzi vyzvednutou v prvni vlně prodeje
0 Like
MRSTANIIK
Explorer
Možnosti
Já mám fialovou verzi (vínová)

Nákup 1.3. 2022 a tento problém mám
0 Like
sireq
First Poster
Možnosti
Sbd
0 Like