Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zoom pri 4k 60fps nahravani

(Téma vytvořeno: 04-07-2022 09:35 PM)
424 Zobrazení
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Ahojte ,vie mi niekto vysvetlit preco s22ultra nedokaze pri nahravani 4k 60fps videa prepinat medzi fotoaparatmi( ultrawide,1x,3x a 10x) tak ako sa to da pri nahravani 4k 30fps? Pri 4k 60fps sa da prepinat medzi fotoaparatmi len pred zacatim nahravania,pocas toho uz nie... Vie mi niekto dat rozumne vysvetlenie,popripade pride tato funkcia? Vdaka
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Ahoj,

táto možnosť pri nahrávaní  k dispozícii nie je. Najpravdepodobnejším dôvodom je vysoký dátový tok, ktorý spôsobuje, že prechod neprebieha hladko.

AndyTa

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
MasonStorm
Journeyman
Možnosti
To nie je chyba zariadenia. To je na každom zariadeni. S takýmto niečim ste sa nikdy nestretol?
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Viem ze to nieje chyba,ale v minulosti som si myslel ze to je bud chybajucim vykonom alebo chybajucou funkciou v softveri,tak som dufal ze uz tento rok uz sem tuto moznost daju,vykonu dostatok,skor si myslim ze tuto funkciu tam iba nechu dat. Len som sa pytal ci niekto vie dovod ,popripade ci to dokazu mobily od inych vyrobcov 🙂
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Niesom nejaky odbornik co sa tohto tyka, ale ked som pozeral specifikacie SD 8 gen 1, tak podla nich tam myslim stale nie je vykon, aby to utiahlo 3 kamery v 4K a 60fps. Este jednu 4K v 60fps a druhu v 30fps, ale inak to nema tolko vykonu aj s ohladom na to, ze to treba uchladit. Myslim, ze ani iphony s ich procesormi to nedaju a robia len digitalny zoom, co znamena, ze ak sa napr. zacne nahravat s 3x objektivom, tak na 1x uz sa tiez nevie prepnut a opacne tam vidno zhorsenie kvality.
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Hmmm 🤔 cize aj ked nahravam s 1 kamerov 4k60 vsetky su aktivne? Tak to bolo myslene?
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Neviem presne ako to funguje, ja sa tomu extra nevenujem, ale napr. Qualcomm uvadza pri SD 8gen 1 nieco taketo (vid obrazok). Z toho mi vychadza, ze stale su tam znacne limity uz co sa tyka samotneho procesora.Screenshot_20220705-200537_Office_7654_1657044337.jpg
Pd810
Voyager
Možnosti
Áno, ak nahrávate pri 4k30fps kedy je možné instantne prepínať medzi kamerami tak všetky kamery sú aktívne, teda sú zapnuté a ako keby nahrávajú obraz aj keď sa ukladá video iba z jednej kamery. Vďaka tomu, že sú všetky kamery naraz počas nahrávania aktívne sa dá medzi nimi prepínať. Pri 4k60fps to nejde by som nepovedal, kôli nedostatku výkonu, ale kôli teplote. Ak by ste totiž dlhšie nahrávali video pri 4k60fps a všetly kamery by boli aktívne generovalo by sa enormné množstvo tepla, preto podľa môjho názoru táto funkcia je nedostupná.
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Môj starý iphone xs vedel pri 4k60fps prepinat na opticky zoom. Neviem preco to samsung neda skoda no.
Ale na mojej s22 vie pri FHD60 prepinat vsetko
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pri 4k60 fps maju iphony len digitalny zoom pocas nahravania. Pred nahravanim sa da prepnut objektiv (tak ako aj na samsungu) ale potom je tam sice obmedzena moznost zoomu, ale digitalny t.j. spravi len vyrez cim sa o nieco zhorsi kvalita.
0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Aha naozaj skusal som to a naozaj neprepina. Pri 4k60fps ma max. 3x zoom digitalne co je dost malo
0 Like