Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vypadává internet

(Téma vytvořeno: 15-10-2022 10:29 PM)
583 Zobrazení
Žmolek
First Poster
Možnosti
Zdravím,  taky máte problémy s neustálým vypadáváním internetových dat? Našel jsem nějaký článek z května, že to určité série Samsungu trápilo ještě třeba s problémy s přijímáním hovorů, ale že by to už mělo být s novou aktualizací vyřešené. Mobil mám Samsung Galaxy s22 +, koupený včera. Aktualizovaný, na starým telefonu data fungují normálně. 
0 Like
4 Odpovědi
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Krásný den, @Žmolek 
velmi se omlouváme za komplikace, situaci bych řešila přímo s operátorem. Můžete nám popsat, jak se konkrétně výpadek dat projevuje? Děkuji! vvllaaddaa

0 Like
Juvi12
Journeyman
Možnosti
Ten samý problém telefon na reklamaci a vrácen že je vše v pořádku 😆😆 a telefon mrzne dal data co 2 minuty vypadávají
0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, @Juvi12 , @Žmolek ,

velice se omlouváme za komplikace spojené s používáním telefonu. 

V současné době jsme skutečně zaznamenali podobné zkušenosti několika uživatelů a odeslali jsme je k řešení.

Doporučuji vám, abyste se obrátili na autorizovaný servis nebo Moje Galaxy, abychom mohli problém vyřešit.

V takovém případě mi prosím v soukromé zprávě pošlete podrobnosti o závadě, IMEI, model zařízení, kontaktní údaje a adresu vybraného servisu.

Upřímně doufáme, že se nám podaří situaci co nejrychleji vyřešit. 🍀 vvllaaddaa

0 Like
Jirka123
Explorer
Možnosti
Měl jsem ten samý problém. Telefon jsem poslal na reklamaci a vyměnili mi základní desku. Od té doby je vše v pořádku
0 Like