Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výkup

(Téma vytvořeno: 07-04-2022 06:56 PM)
275 Zobrazení
Jirka123
Explorer
Možnosti
Ahoj. Před čtrnácti dny jsem odeslal svůj telefon na výkup v akci vymeň starý za nový. Od té doby se mi nikdo neozval a nikdo neodpovídá na emaily. Nevíte kam se obrátit? Abych alespoň zjistil jestli jim tam ten telefon vůbec došel. Mooc děkuji za odpověďi
12 Odpovědi
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, vykup pro samsung zprostredkovava spolecnost Mobil Pohotovost (mp.cz)

Doporucuji vsak v prvni rade kontaktovat infolinku spolecnosti samsung: 800 726 786

Jakmile se telefon dostane na radu - budou vas informovat. V pripade ze by potrebovali zmenit kategorii vykupu (dokument jste prikladal k telefonu)

Tak vas budou kontaktovat mailem.

Na cely proces prijeti telefonu, vykoupeni a zaslani penez ma samsung dle podminek 35 dni od odeslani kuryrem.

Jirka123
Explorer
Možnosti
Dobrý den, spíše mě trápí že nevím jestli ten telefon tam dorazil. Ze začátku byla alespoň nějaká komunikace, ale už jsem jim psal asi čtyři emaily a nikdo nedokáže ani odpovědět jestli ten telefon mají
0 Like
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Muzes byt v klidu..Na mnou odeslany telefon reagovali asi za 3 tydny...
mkunc
Explorer
Možnosti
24.3. PPL odvezlo, dnes 5.4. email, že zpracováno a odesilaji peníze. Pokud máš od PPL potvrzení, můžeš kontaktovat je a zjistit, jestli tebou odeslaný balík dorazil na místo určení.
0 Like
Jirka123
Explorer
Možnosti
Tak ještě chvilku vydržím. V každém případě mooc děkuji za odpověďi👍
0 Like
richardtajemny
Pioneer
Možnosti
Mě to trvalo tak 17 dnů. Ozvaly se až těsně před tím než přišly peníze. Přišel mail že to řeší a druhý den byly už peníze na účtě
0 Like
Lukecak
First Poster
Možnosti
A přišly peníze dohromady za výkup i bonus, nebo zvlášť?
0 Like
umpalumpa5
Explorer
Možnosti
Zvlášť 😉
Lukecak
First Poster
Možnosti
@umpalumpa5 díky!
0 Like