Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Výkup starého telefonu a odvoz kurýrem

(Téma vytvořeno: 19-02-2022 07:19 PM)
1004 Zobrazení
Kačule
Explorer
Možnosti

Zdravím všechny , Jdu si pro radu. Příští týden ni přijde nový tel.S22U .Mám dotaz ohledně bonusu a výkupu starého tel. Jak  a kde si mám zažádat ( objednat jeho přepravu ) aby přijel kurýr pro starý tel .Je to bod 4.při registraci online .Nemám možnost si zajít na prodejnu Samsung. Předem moc děkuji za radu  😉

0 Like
Přejít na řešení
17 Odpovědi
Kdo_vi
Navigator
Možnosti

@Libb Díky za odpověď. Ve spamu nic není, v emailu od Samsung je následující:
"Pracovník přepravní společnosti vyzvedne Váš výkup do tří pracovních dní. O přesném termínu svozu Vás budeme dopředu informovat." 

Z textu chápu, že mě bude informovat odesílatel emailu. A vloni to samé, když jsem kupoval S21U. Naštěstí byl řidič ochotný stavit se zítra.

0 Like
OndraCZF
Pioneer
Možnosti
Takže jestli tomu dobře rozumím, tak svoz starého telefonu NELZE domluvit na nějaký konkrétní den?
0 Like
Kdo_vi
Navigator
Možnosti

Už 2x se mi to nepovedlo. Prostě zavolá kurýr, že stojí u baráku. Musíte si to naplánovat sám, kurýr v obou případech přijel dva dny po zažádáni o svoz :).

0 Like
Kdo_vi
Navigator
Možnosti
Tato akce je opravdu tragická. Žádné avizo svozu, řidič si telefon za 20k vyzvedne, nedá žádné potvrzení. Samsung nereaguje.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak mám odezvu ohledně toho výkupu. Samsung to bude řešit s dopravci, jestli to k něčemu bude, je ve hvězdách. Když tak lampárna, páté nástupiště. Víc nezmůžu, #sorryjako

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

OndraCZF
Pioneer
Možnosti
Díky!
0 Like
Guccinek99
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, můžu se zeptat jak vložit doklad od nového zařízení? Vyfotila jsem jej a chtěla vložit na vaše stránky ale nejde to a hlásí to chybu formátu, prosím o radu jak účtenku vložit, děkuji
0 Like
Maxe21
Journeyman
Možnosti
Já měl objednaný svoz telefonu. Přišel e-mail,že do 3 dní budu kontaktován a hned další den volal kurýr PPL,že je před domem. Samozřejmě jsem byl v práci ale naštěstí jsem se domluvil a přijel další den ale už to byla komplikace. Čekal jsem,že se ozve aspoň PPL a domluví se nebo jsi přes online formulář vyplním datum svozu ale nic z toho se nestalo
0 Like