Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ukončení hovoru

(Téma vytvořeno: 28-04-2022 07:17 PM)
767 Zobrazení
KarelIV
Pioneer
Možnosti
Vysledoval jsem celkem pravidelný jev, kdy přijmu hovor, následně ukončím hovor, displej ztmavne (zčerná) a nedá se aktivovat jinak, než stiskem tlačítka napajení. Tedy nepomůže poklepání na displej, aby se zobrazil zamčený displej se symbolem otisku prstu. Podotýkám, že někdy se po poklepaní displej aktivuje a zamčený displej se symbolem otisku zobrazí. Tento jev jsem vypozoroval jak na S22+, tak i na jiném Samsung telefonu, konkretně A52, tedy asi softwarova zaležitost. 
0 Like
8 Odpovědi
Lukàš
Pathfinder
Možnosti
moje A52 taktéž ztmavne, ovšem poklepání mi funguje. Takže pro ukončení hovoru musím tuknout na displej, abych mohl vyvolat menu hovoru
0 Like
Kokinko
Navigator
Možnosti
A53 5g to samé. Určite to není na faktory reset! Koli každé prkotine nema zmysel obnovovat telefon. Skor do odstrani nejaka aktualizace....
vpa
Pathfinder
Možnosti

Nemůže to dělat fólie, sklo, kryt? Samozřejmě jen v tom místě, kde je senzor .

SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 512 White 2x
Galaxy Watch 5 Pro
Galaxy Buds2 | Galaxy Buds Pro
QE55QN85C, The Freestyle 23
0 Like
KarelIV
Pioneer
Možnosti

Aby se telefon "vzbudil", stačí ťuknout jednou kdekoliv na displeji, (nemusí to být na místě symbolu otisku) na displeji se pak zobrazí nastavené údaje, včetně symbolu otisku prstu, pokud se ťukne dvakrát, opět se může poklepat kdekoliv na displeji, zobrazí se otisk a navolená tapeta. Toto funguje bez chyby, pouze po hovoru, nepravidelně, je displej naprosto černý a nepomůže poklepat kdekoliv na displeji, jen stisk tlačítka napájení. Otestoval jsem HW celého telefonu, bez závad. Ještě laboruji s časem uzamknutí displeje, funkcí Smart Lock, která umí držet telefon odemknutý, pokud se dotyčný nachází ve známém prostředí, nebo má na sobě hodinky atd.,  taky to může ovlivňovat volba okamžitého zamknutí bočním tlačítkem, to samé funkce ukončení hovoru bočním tlačítkem ... je toho docela dost, tak uvidím, no podstatná je i ta informace, že to dělá i úppně jiný moedl telefonu od Samsungu a ne jenom mně. tak uvidíme.

vpa
Pathfinder
Možnosti
Ok, já jen přidal zkušenost kdysi u S20+ a nejen na něm, že jsem měl blbě sklo nebo fólii a senzor mi tohle občas dělal. Přišel jsem na to, až když jsem sklo sundal a dal jinou fólii. U nějakého telefonu to bylo pouzdro. Vždy šlo o tu situaci někdy během a po hovoru. Neříkám, že to není něco jiného.
Asi před rokem mi to dělalo i na S21 Ultra, ale to jsem dělal nějak držením telefonu, už ani nevím jak.
Galaxy Watch 5 Pro
0 Like
KarelIV
Pioneer
Možnosti

V pohodě, každá informace se hodí. To s tím pouzdrem, rozumím tomu správně, že se dotýkal okraj pouzdra displeje, nebo něco jiného? Já mám Led View Cover, i to by to mohlo teoreticky dělat.

0 Like
vpa
Pathfinder
Možnosti
No něco takovýho, jestli si ještě dobře vzpomínám, rozkládací pouzdro. Mělo vůli, normálně to nedělalo, ale občas to zakrylo.
Galaxy Watch 5 Pro
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Já mám A52s 5g a tenhle jev jsem teda nezpozoroval🤷🏻
0 Like