Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Jaký kryt pro S22

(Téma vytvořeno: 29-04-2022 05:12 PM)
481 Zobrazení
Míša_Galaxy
First Poster
Možnosti
Dobrý den, 
Hledám nějaký průhledný kryt pro Galaxy S22, který by byl tenký (nebyl by díky němu telefon zbytečně tlustší), ale hlavně aby nežloutnul. Chci si zachovat hezkou barvu telefonu. Děkuji za všechny tipy.
0 Like
9 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Míša_Galaxy 

zkoušela jste originální kryt samsungu? Sám používám průhledný a nijak mi nezežloutnul ani u předchozí generace S21. Taktéž doporučuji kryty PanzerGlass.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Samsung není tenký, Spigen žloutne... nevybereš si. Osobně mám Spigen s tím, že tak za měsíc-dva začnu hledat akce a nakoupím do zásoby. V obalu a v šuplíku to nežloutne.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Za půl roku používání se to u mě neprojevilo.

Libb
MegaStar
Možnosti

Čekal bych nějaký black friday nebo teď byla akce v Datartu, ale jen po S21 (obaly za 7 Kč apod). Obecně je dobrý shop tohle: https://doopshop.cz/produkt/spigen-ultra-hybrid-galaxy-s22-ultra-crystal-clear/ (tohle je můj kryt)

Jinak lehce mimo téma: dnes jsem sundfal tu drahou fólii za 700 Kč ze Samsungu a sám jsem si nalepil originální - tu, co byla dřív z výroby. Lepí se dobře, sice mám nějakou bublinku, ale snad zmizí. A pocit z ní je lepší, je tvrdá, prsty lépe kloužou...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Libb
MegaStar
Možnosti
Je perfektní, vůbec o ní nevím kromě obloučku kolem předního foťáku. Navíc krásně přilnula. Ale uvidím, co budu říkat za pár dní

0 Like
Kaikaikaikai
Explorer
Možnosti
Jen pro upřesnění.Jedná se o: Spigen NeoFlex ? Děkuji
0 Like
Kaikaikaikai
Explorer
Možnosti
Myslím fólii
0 Like
Kaikaikaikai
Explorer
Možnosti
Již jsem objednal Spigen Neo.
0 Like
Polsonside
Journeyman
Možnosti

Já objednal ze zahraničí Torras Slim Fit, pač se mi líbí jeho decentnost a na černým telefonu je úplně skvělý. Dále jsou zajímavé kryty od Pikata. Průhledným moc nefandím, žloutnou a telefon s nimi vypadá podezřele obyčejně.

0 Like