Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Spotify

(Téma vytvořeno: 09-04-2022 04:26 PM)
662 Zobrazení
klokan
Journeyman
Možnosti
Ahoj. Neustále se mi spoušti Spotify po retartu Samsung S22+ i po psaní vyhledavače mobilu. Nevím jak se to dá vypnout. Už jsem zkoušel všechno možný a furt nic. Jedině odinstalace. A to nechci. Poradí někdo. Dik. 
17 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Hodinky s tim nemaji nic spolecneho.umi jen prehravat co bezi na telefonu pomoci pridruzene apky v hodinkach.
0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Bude to chyba. Také jsem to měl jak na N10+, tak teď na Ultra. Po restartu je v notifikacni liště s poslední přehránou písničkou. Vypnout jsem to nedokázal ani tenkrát a ani teď. Na jiném androidu to nedělá takže to je někde u Samsung. Už jsem si ale zvykl 😀
0 Like
klokan
Journeyman
Možnosti
Ve vývojářském nastavení je vypnutí třetích stran ale stejně se to vždy vrátí zpět. Tak to asi nevypnu.
0 Like
klokan
Journeyman
Možnosti
Softwarová chyba asi s tim nic neudělám
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Já to teda jako chybu nevnímal, ale je fakt, že by mělo být nastavitelné, co se bude spouštět a co ne. Jelikož spotify dost používám, nevadí mi, když je po restartu v liště. Btw, máte zapnuté spotify connect na pozadí? Respektive připojené nějaké connect zařízení?
0 Like
klokan
Journeyman
Možnosti
Komunikuji s vývojáři a je to chyba mezipaměti
0 Like
klokan
Journeyman
Možnosti
Tak jsem to vyřešil jedině když uvedu aplikaci do hlubokého spánku tak se nespouší. Jiná možnost nemožná .
0 Like
adamkoutny
Student
Možnosti

Take mam ten problem, spotify se spousti kdykoliv tel uciti repro nebo sluchatka. nejde to asi vynout. prijdu do auta a je tam (citi HF na poslech hudby). otevru BUDS3 a hned je v liste. Rano vstanu kuknu a je tam zase Spotify spustene i kdyz jej sam nezapnu. Serou me vnucovane veci ktere nejdou vypnout.  

0 Like