Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kritická batéria a softvér s22

(Téma vytvořeno: 10-05-2023 07:55 PM)
226 Zobrazení
_shim0n_
Pioneer
Možnosti
Zdravím. 
Vlastníms22 a jeho batéria popresne roku od kúpenia, je v katastrofálnom stave. 

Jeho výdrž je 2,5h od plného nabitia.
Telefón neutrpel žiadne mechanické poškodenia. Všetky aplikácie, ktoré nepoužívam denne sú v hlbokom spánku, ale napriek tomu to zjavne nepomáha.

Tak isto pociťujem aj sekanie samotného rozhrania telefónu. Mám nainštalované len základné app (spotify, messenger, instagram...). Skúšal som všetko možné, ale nič nepomohlo...

Rozmýšlam nad reklamáciou.

0 Like
2 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý večer.

Na začiatok treba uviesť, že chyba sa stať môže. Batérie vedia pohnevať.

Rovnako treba spomenúť, že na batériu sa vzťahuje zákonná záruka po dobu 6 mesiacov, čiže pokiaľ by aj bola poškodená, tak veru neviem, či po roku od zakúpenie je to reklamovateľné...

Každopádne, pokiaľ ale máte pocit, že zariadenie nepracuje správne, tak by som ešte pred samotnou reklamáciou zvážil Factory reset. Beztak to bude prvá vec, ktorú servis spraví a takto si to aspoň overíte doma... Následne by som určite ten servis skúsil...

0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim,tiež by som skúsil tovarenské nastavenia, ale predtým využil diagnostiku vyuzitia baterie aplikaciami v zariadení .Dosť používatelov popisalo aj na zahranič.fórach o S-22 a baterie 3590 mAh aj o žrúte Google Play Service,ale zjavne tá batéria mala byť od vyroby trošku väčšia,či tam máte Snapdragon alebo Exynos,nič to nevyrieši.Ak by sa čas vydrže zariadenia nelepšil ani po tovarenskych nastaveniach ,riešil by som to servisom .🖐
0 Like