Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung S22

(Téma vytvořeno: 18-03-2022 12:51 PM)
629 Zobrazení
Romi1974
Journeyman
Možnosti
Má niekto problém pri hovoroch že druha strana nepočuje alebo seká ako to vyriešiť lebo  keď to dám na reklamáciu mam tam nalepené ochranné sklo a predpokladám ze keď mi vymenia za nový kus nikoho nebude zaujímať koľko stalo sklo.Je aká sú rada ako to vyriešiť Volte mam zapnuté sieť má 4G.Neviem co mam robiť ci ho reklamovať alebo počkať na nejaký udapte...
0 Like
9 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.
Stačí trochu "polistovať... Rovnaký problém sa rieši TU:
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22ultra-a-hovor/td-p/5031984

a úplne rovnako aj TU:
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22-ultra-probl%C3%A9m-s-hovorom/td-p/5042038

Najnovšie "info" ohľadom problému s hovormi:

1) Je potrebné overiť, či nemáte pre telefón dostupnú aktualizáciu, ktorá by MOHLA problém vyriešiť
2) Otestovať problém s hovormi v Safe Mode
3) Záloha dát v zariadení a následne Obnoviť továrne nastavenia (Factory Reset)
4) Pred krokom 5) je skutočne je potreba všetko vyššie spomenuté vyskúšať
5) V prípade, že žiadna z vyššie uvedených možností problém nevyrieši, je potrebné zaslať:
a) Meno a priezvisko
b) Telefónne číslo
c) IMEI a SN (serial number) zariadenia
d) kópiu obrazovky (scrennshot) z: Nastavenia -> O telefóne -> Informácie o softvéri
priamo do správy moderátorovi fóra @vvllaaddaa a ten by mal mať možnosť každý prípad s Vami rieišť konkrétne a jednotlivo.

6) Je pravdepodobné, že následne bude treba odovzdať telefón do servisu.

lussi
Journeyman
Možnosti
Ja som prešla na esim a mám zapnuté Volte aj 4aj 5G podľa toho kde je signál a všetko funguje,ale možno je to aj aktualizáciou tel.
Romi1974
Journeyman
Možnosti
U operátora mi poradili že si mám vypnúť Volte že môže byť preťažené sieť a zapnúť 5g sieť na automatický.A ja premýšľam na esim.Uvidime ale myslím si ze to je softvérová chyba a treba počkať na nový udapte.
0 Like
MatusproblemS20
First Poster
Možnosti

@Romi1974  napísal(-a):
Má niekto problém pri hovoroch že druha strana nepočuje alebo seká ako to vyriešiť lebo  keď to dám na reklamáciu mam tam nalepené ochranné sklo a predpokladám ze keď mi vymenia za nový kus nikoho nebude zaujímať koľko stalo sklo.Je aká sú rada ako to vyriešiť Volte mam zapnuté sieť má 4G.Neviem co mam robiť ci ho reklamovať alebo počkať na nejaký udapte...

Bol som majiteľom s20 v telekome. Sľubovali nápravu rok a pol, vyšlo 10 aktualizácií, aj novší android, jeden problém sa vyriešil, druhý prišiel. Problém s volaním bol po celú dobu. Vypadávanie mikrofónu, strata hovoru, na niektorých miestach sa mi nedalo dovolať a ani internet mi nešiel. Po roku a pol som zúfalo odstúpil od zmluvy v telekome a vrátil im telefón. Predobjednal som si s22 v orange, ale idem to dnes zrušiť a nešťastný prechádzam na iphone

Martinsedlak
Journeyman
Možnosti
Mam rovnaký problém.... 2 tyzdnovy Samsung galaxy s 22 ultra
0 Like
katti77
First Poster
Možnosti
Mám tiež tento problém. Začína ma to rozčuľovať. Ako toto som od Samsungu pri galaxy s22 ultra nečakala. Mam chuť im ho vrátiť.
0 Like
KAGK
First Poster
Možnosti
Tiež mám tento problém. Začal až po nedávnej aktualizácií.
0 Like
Romi1974
Journeyman
Možnosti
Samsung S22 mate niekto problém pri náročnejších aplikácií napríklad videohovory atď strašne prehrievanie display nenormálne horúci chcel som sa opýtať ci je možné že ti vyrieši nejaký udapte softvéru
0 Like
Ďuri
First Poster
Možnosti
Ja som mal tiež takýto problém po aktualizácii. Nepomohlo ani znova do "výrobných " Zaniesol som do servisu. Vymenené nejaké diely a funguje.
0 Like