Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S22+ zmena firmware z O2 na EUX

(Téma vytvořeno: 12-06-2023 02:49 AM)
489 Zobrazení
tgriger
Pioneer
Možnosti

Mám S22+ O2 CZ distribúcia a chcel by som si nahrať EU software.

Mám tri otázky:

1. Mám použiť EUX alebo EUY firmware? Aký firmware máte v svojich S22+ voľná distribúcia?
  2. Bude mi potom chodiť OTA aktualizácia? Alebo je potrebné zmeniť i CSC kód?
  3. Čo záruka?

Nahrať firmware cez ODIN nie je problém, nerád by som ale potom nemal OTA aktualizácie.

Absolvoval to už niekto?

0 Like
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

U S22 CSC přes Odin nezměníte, je na to speciální aplikace, která je placená. Není k tomu vlastně žádný důvod, ale pokud už, tak je to EUX. Návod na změnu třeba zde, kde nastavují ukrajinský CSC kvůli nahrávání hovorů: https://www.artushfoto.eu/Blog/Enable-native-call-recording-SAMSUNG-Galaxy-S22

Ale silně tuto operaci nedoporučuju.

Záruka - samozřejmě padá. Můžete si namlouvat, že si toho nevšimnou, nebo že to nahrajete zpátky, ale oficiální odpověď je jasná: tento zákrok není doporučený a přicházíte o záruku (a já dodávám, že tím vlastně nic nezískáte).

P.S. Pokud vám jde o aktualizace, jednodušší bude přehrát přes Odin nejnovější verzi, ale fakt k tomu u S22 není důvod.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
tgriger
Pioneer
Možnosti
Mal som zato že existuje len jedna EU distribúcia, zarazilo ma keď som zistil že O2 si firmware upravuje. Tá ich reklama pri zapinaný a vypinaný ma neskutočne irituje. Ešte sa spýtam, ak si nahrám EUX distribúciu a nezmením CSC kód, budú mi chodiť OTA aktualizacie?
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Musíte si hlavně nastudovat, jak to funguje. Je jen jedna distribuce. Když si stáhnete jakékoliv binárky pro Odin a porovnáte, budou stejné. Všechno se nastavuje jinde. Můžete flashovat týden a nic se nezmění, musel byste změnit CSC.

Jinak ano, aktualizace chodit budou i po změně CSC, pokud budete v příslušné lokalitě a bude existovat aktuální kombinace CSC a verze FW.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Zajímavé že Tmobile žádné logo nemá. Tvrdili mi že firmware neupravují.
0 Like
tgriger
Pioneer
Možnosti
Nemá, všetci používajú EU firmware až na O2, ktoré stále cíti potrebu do toho zasahovať. Zaujímavé že u iPhone to nejde a nikoho to netrápi. U telefónu s Androidom za 28 tisíc si tam O2 svoju reklamu dá.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
To víte. IPhone si nenechá šahat na svůj majetek :smiling-face:
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Všichni kteří máme S22 a 23 brandované, můžeme poděkovat tomuto tématu. Za zablokování EU aktualizací na našich telefonech. 🙁
0 Like