Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S22 Ultra: Nefunguje USB pripojenie na PC

(Téma vytvořeno: 15-11-2023 07:56 PM)
2506 Zobrazení
Lia2017
Explorer
Možnosti
Keď sa snažím hodiť nejaké veci do PC cez USB kábel, nejde to. Hneď ako pripojím mobil, začne ho pripájať a odpájať v takmer sekundových intervaloch. Niekedy sa stihne objaviť ikona mobilu medzi mojimi diskami v PC, niekedy ani to nie. 

V mobile mám všetko nastavené správne (na notebooku funguje bez problémov) a mám i zapnutý developer mód (USB debugging i nastavené transfer files...). Áno, stiahla a nainštalovala som Samsung drivers, v PC mám všetko up to date, žiadna chyba v správcovi zariadení a skúsila som i zmeniť režim/plán batérie. Fotky si prepošlem i cez apku v PC, ale väčšie súbory sú otravné a rada by som tento problém vyriešila, nie ho obišla.

God help 😭😭😭🙏🏼
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, píšete, že jste z Brna: bude to stejně problém, protože PC asi přenášet nebudete a i když jsem z Brna, tak na návštěvy nechodím :winking-face: ale doporučil bych vám poté, co zkusíte originální kabel nebo aspoň nějaký opravdu kvalitní zajít do prodejny Samsungu ve Vaňkovce. Jsou tam fakt super lidi a mají tam i nějakého experta (nevím z hlavy ofiko název té pozice). Jen tam možná předem zavolejte, jak tam bude, protože co vím, minulý týden v řadách prodavačů byla vyšší nemocnost.

A mimochodem, postřehla jste naše už pravidelná brněnská setkání?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

26 Odpovědi
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Buď mate špatně otočený USB, nebo máte špatný slot v PC (zkuste jiný slot nebo USB. Jeden slot mi občas taky blbne a pak zase jde), mrkněte jaký režim máte povolený, a taky telefon musí být odemčený během připojení, jinak se ukáže jen prázdný telefon bez složek v PC.
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Zkuste deaktivovat toto (vsechny 3 volby)Screenshot_20231115_201427_Auto Blocker.jpg
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
To vidím poprvé. Vím že ladění USB může blokovat připojení nebo odemknout OEM či tak nějak.
0 Like
Lia2017
Explorer
Možnosti
Moc ďakujem, skúsim 🤗 chlapík zo supportu mi odporučil dať PC do opravy (mám ho len kúsok cez rok), ale to by znamenalo tvrdý reset a moc sa mi nechce riešiť prekladanie 1TB vecí do externého disku. 😭 Ak by nefungovalo, tak tam pôjde, ale chcem sa tomu vyhnúť 😆 každopádne, moc ďakujem za nápad
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Toto je novinka oneui6. Najdete to v nastaveni zabezpeceni a soukromi - automaticke blokovani
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Novinka, která na S22 Ultra ještě není, protože novy android tady nemáme, protože nikdo ze samsung nema tu odvahu si říct o zavedení beta programu u nás, když hodně lidi tady Samsungy mají 😀
Lia2017
Explorer
Možnosti
Skúsila som oba predné (nebudem komentovať 🫣😆) a 3 zadné. Mám ich tam ešte pár, ale tak... snáď nebude fungovať iba 1/2 xD Ale ďakujem za info 👌😇
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Jo jestedulezita vec. Mate origo kabel? Mel jsem uplne stejny problem...a nakonec jsem zjistil, ze neorigo kabel, ktery s Note10+ fungoval perfektne, tak s S23ultra se vubec nechytal.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Dejte vědět jestli něco s něčím fungovalo 😀 V liště si klikněte na režim připojení a dejte "Přenos souborů/Android Auto", pokud tam bude něco jiného :smiling-face:
0 Like