Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 Ultra,dneska už málem letěla z okna..

(Téma vytvořeno: 15-07-2022 12:07 PM)
1072 Zobrazení
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Takže dnes byl velmi důležitý moment,kdy jsem potřeboval natočit video....Neteř si sama vyndala první zub...Na stole tři telefony...Samsung Glaxy Xcover4,Galaxy Note 9 a moje S22 Ultra...Samozrejmě jsem šáhnul po Ultře jakožto po nejlepšim fotomobilu na stole a tím jsem to posr....Rychle vemu telefon,abych zvěčnil hlavně švagrový,protože tu máme malou na prázdninách onen moment....Zapínam aplikaci fotoaparát,přepínám na video a v ten moment ten ***** zamrzá a na nic nereaguje.....Po cca minutě odmrzá a končí hláškou "chyba aplika"....Tak to je prosím S22 Ultra za skoro 40 tis....To jen aby jste si to dobře rozmysleli...Já už rozmýšlím  a patrně půjde z baráku....
26 Odpovědi
Hatori69
Student
Možnosti
Bohužel mám se svým telefonem stejné zkušenosti. Galaxy S22 Ultra (512GB). Občas zamrzá při používání fotoaplikace-videa, navigace, a občas se seká i samotné prostředí telefonu. Někdy sám odmrzne a hodí chybovou hlášku, jindy zůstanou přes displej prázdná okna nebo navzájem se překrývající okna se zamrzlým obsahem = tvrdý restart. Rozhodně to není výjimečná událost. A občas má problémy s přepínáním 5G a LTE... na mobilních datech extrémně pomalu načítá stránky. (T-Mobile) Tlefon je pravidelně aktualizován a čistění systému probíhá originální aplikací Samsung. Pro mě osobně extrémní zklamání! Předchozí Galaxy S10+ byl zlatý. Je mi líto, ale u telefonu za 36,900 kč argument že "má své dny" NEBERU! Stojí jako 3 telefony střední třídy ale není ani zdaleka 3x lepší. Bohužel Samsung u mě tímto končí. Jak přijít o příznivce značky. Dražší než Apple ale ve spolehlivosti jak Čína. Bude iPhone 13pro. Ultra zklamání budu reklamovat.
Libb
MegaStar
Možnosti

@Hatori69 tohle není normální chování, ani ve smyslu běžná chyba. Doporučuju se zamyslet, jestli tam nemáte nějakou aplikaci, která by mohla negativně ovlivňovat celý telefon, případně zkusit vymazat cache nebo factory reset. Mám stejný telefon, mám tam hodně aplikací a podobné chování nepozoruju.

Reklamace je samozřejmě další možností.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Miguel323
Pioneer
Možnosti
Tak tu rychlost/pomalost nacitani dat je i u Vodafonu,takze evidentne problem telefonu....Bohužel za takovej ranec peněz se to jako top zarizeni proste nechova....Pořád řeším,jestli jí nevystřelit do světa,ale co se tyce fotoaparatu,tak to bude vzdycky jenom sestup o nekolik levelu niz a to se mi nechce....
0 Like
Hatori69
Student
Možnosti
V telefonu mám standardní set aplikací - WhatsApp, Viber, email.cz , Gmail, mapy, bankovnictví, photoshop studio, bolt, jízdní řády, wolt, booking a podobně. 2 hry pro zabavení dětí - CandyCrush a Angry Birds... V podstatě identické s předchozím telefonem. Žádné pokoutné aplikace - pouze ověřené z GooglePlay obchodu.
Telefon čistím diagnostickým programem Samsung Care. Factory reset podruhé dělat odmítám. Opět zopakuji, že co jsem ochotný tolerovat u telefonu za 12 tis. nejsem ochotný zkousnout u telefonu za 37 tis. Tam za svoje peníze očekávám příkladný uživatelský zážitek.
Přidám jeden nový poznatek. Při focení někdy dochází k citelné prodlevě mezi zmáčknutím tlačítka a pořízením snímku. Už několikrát se stalo že telefon udělal fotku se zpožděním půl až 1 vteřinu a tím pádem se nepodařilo vyfotit co bylo v úmyslu...
Podle všeho co jsem četl na internetu se řada S22 Samsungu moc nepovedla a hodně uživatelů si stěžuje na problémy různého druhu. Bohužel nemám pro Samsung omluvu, hardware je možná exkluzivní ale uživatelská zkušenost nikoliv. Chápejte, nechci u drahého telefonu takové věci vůbec řešit. Nechci o tom ani vědět. Chci aby produkt fungoval jak je inzerováno a čemu odpovídá cenovka. Mám přímé porovnání s iPhonem 13pro který si kupovala přítelkyně ve stejný čas jako já S22Ultra. Pokud jde o fail systému bude skóre tak 30:1 ve prospěch Jablka - kdy nešel jednou přijmout příchozí hovor.
0 Like
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Abych objektivne doplnil..Tak po hardresetu se Ultra probrala a aplikace ***** nepadaji a celkově se telefon chová jak vyměněnej....Jasně modrou si furt ladí podle sebe,ale jinak maká 100%...
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Zkuste smazat data, odinstalovat aktualizace a pak aktualizovat
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@Miguel323 Tak to rád slyším. Jo, s modrou také zápasím... 😕 Sice tvrdím že foťák to má zvládat na automatiku, ale u důležitých fotek asi bude třeba fotit do RAWu...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like