V telefonu mám standardní set aplikací - WhatsApp, Viber, email.cz , Gmail, mapy, bankovnictví, photoshop studio, bolt, jízdní řády, wolt, booking a podobně. 2 hry pro zabavení dětí - CandyCrush a Angry Birds... V podstatě identické s předchozím telefonem. Žádné pokoutné aplikace - pouze ověřené z GooglePlay obchodu.
Telefon čistím diagnostickým programem Samsung Care. Factory reset podruhé dělat odmítám. Opět zopakuji, že co jsem ochotný tolerovat u telefonu za 12 tis. nejsem ochotný zkousnout u telefonu za 37 tis. Tam za svoje peníze očekávám příkladný uživatelský zážitek.
Přidám jeden nový poznatek. Při focení někdy dochází k citelné prodlevě mezi zmáčknutím tlačítka a pořízením snímku. Už několikrát se stalo že telefon udělal fotku se zpožděním půl až 1 vteřinu a tím pádem se nepodařilo vyfotit co bylo v úmyslu...
Podle všeho co jsem četl na internetu se řada S22 Samsungu moc nepovedla a hodně uživatelů si stěžuje na problémy různého druhu. Bohužel nemám pro Samsung omluvu, hardware je možná exkluzivní ale uživatelská zkušenost nikoliv. Chápejte, nechci u drahého telefonu takové věci vůbec řešit. Nechci o tom ani vědět. Chci aby produkt fungoval jak je inzerováno a čemu odpovídá cenovka. Mám přímé porovnání s iPhonem 13pro který si kupovala přítelkyně ve stejný čas jako já S22Ultra. Pokud jde o fail systému bude skóre tak 30:1 ve prospěch Jablka - kdy nešel jednou přijmout příchozí hovor.