Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 Ultra,dneska už málem letěla z okna..

(Téma vytvořeno: 15-07-2022 12:07 PM)
1068 Zobrazení
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Takže dnes byl velmi důležitý moment,kdy jsem potřeboval natočit video....Neteř si sama vyndala první zub...Na stole tři telefony...Samsung Glaxy Xcover4,Galaxy Note 9 a moje S22 Ultra...Samozrejmě jsem šáhnul po Ultře jakožto po nejlepšim fotomobilu na stole a tím jsem to posr....Rychle vemu telefon,abych zvěčnil hlavně švagrový,protože tu máme malou na prázdninách onen moment....Zapínam aplikaci fotoaparát,přepínám na video a v ten moment ten ***** zamrzá a na nic nereaguje.....Po cca minutě odmrzá a končí hláškou "chyba aplika"....Tak to je prosím S22 Ultra za skoro 40 tis....To jen aby jste si to dobře rozmysleli...Já už rozmýšlím  a patrně půjde z baráku....
26 Odpovědi
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Mrzí mě, že jste se Vám díky chybě zařízení nepodařilo vyfotit daný moment. Bohužel i sebelepší telefon má své mouchy, ten Váš si nevybral zrovna vhodnou chvíli. Osobně mi S22 Ultra ve fotoaparátu zamrzla jednou a to byla chyba v minulé aktualizaci. Doporučuji pokud možno telefon aktualizovat. Pokud by se problém opakoval zkuste: Nastaveni ->Aplikace->Fotoaparát->Úložiště->vymazat data a cache
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Aktualizovan je....V aplikaci fotoaparat se to stalo prvně...Jsem Samsungář leta letoucí a tohle se stalo poprvé a bohužel na přístroji,který jsem dlouho očekával a nahradil jsem jím SG Note 9..Doufám,že si vybrala svůj "černý pátek"..
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Čau, je to škoda že zrovna v tu nejhorší chvíli se ultra zadýchala. Co bych udělal já je, že bych počkal a kdyby se mi to dělo víckrát a pořád by to blblo, tak bych skusil zresetovat/vymazat data fotoaplikace, nebo mobil zrestartovat. Ale štve mě, že člověk za to vyhodí takové prachy a pak naráží na takové problémy....
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zdravím @Polo12 a souhlasím s Vámi, že toto určitě naštve a jako naschvál, když to potřebujete v nejméně vhodnou dobu...

Nicméně souhlasím s předchozími příspěvky a pokud se toto bude opakovat i po doporučení od předchozích uživatelů (tedy aktualizace, vymazání data a cache, továrním nastavení...), řešil bych to reklamací.

Doufám ale, že to byl jen ojedinělý případ a již se nebude opakovat.

Hezký den.

Miguel323
Pioneer
Možnosti
Přesně tak....
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Chápu správně, že za x let u Samsungu se vám poprvé stalo, že spadla aplikace a vy o tom hned píšete takto afektovaný příspěvek, ze kterého čiší, jak je ten telefon hrozný, a že hned půjde z domu? 

Jasně, nemělo by se to stávat, ale tahle reakce je přinejmenším přehnaná.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
No je fakt že na tu 22 ultru čtu všude jen negativa 🙈 za ty peníze je těch chyb sakra hodně 🙈 chápu že ho to naštvalo a právem se zlobí
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Klid..Vim že Vy jste oddaný až za hrob a vzdy mate problem,kdyz je nekdo se Samsungem nespokojen,což je vždy patrne z vašich reakcí...Radu ani další Váš komentář nechci a nepotřebuju..Každopadne to je prvni pad fotoaplikace a v ten opravdu spatny moment...Skoda,ale je to jako s vozem kteremu date to nejlepsi a presto vas necha trcet v pustině...
Libb
MegaStar
Možnosti

Mně povídejte, už třetí týden čekám na náhradní díl... 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like