Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 odtlačok prsta

(Téma vytvořeno: 03-03-2022 01:17 PM)
2949 Zobrazení
Fipwix
Journeyman
Možnosti
Čaute, kúpila som si ochranné sklo v pohode mi ho nalepili a doma som zistila, že mi nezoberie odtlačok prsta. Má s tým niekto podobné skúsenosti? Je možné že to je práve sklom?
Ďakujem
0 Like
12 Odpovědi
Gigi_Dag
Helping Hand
Možnosti
A predtym ti fungoval?
0 Like
Fipwix
Journeyman
Možnosti
Hej pred tým úplne normálne
0 Like
Pd810
Voyager
Možnosti
Určite je to sklom, bohužial funkčnosť čítačky odtlačkov s nalepeným ochranným sklom ti nikto negarantuje. Ja mám originál Samsung fóliu a všetko funguje, lebo tá je na 100% kompatibilná, keďže je priamo od Samsungu
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.
Ako píše kolega nadomnou, chyba bude s najväčšou pravdepodobnosťou (na 99,9%) v ochrannom skle.
Ultrazvuková čítačka odtlačkov prstov potrebuje na svoje správne fungovanie kompatibilné sklo, prípadne fóliu.  Ideálne je si pri výbere takéhoto skla skontrolovať, či uvádza kompatibilitu daného výrobku s ultrazvukovou čítačkou odtlačkov prstov. Najlepšie, a overené, je siahnuť po originálnej značkovej fólii priamo od Samsungu 🙂

0 Like
Fipwix
Journeyman
Možnosti
Jasne ďakujem vyskúšam objednať od samsungu tak
0 Like
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Zapnite toto nastavenie a nasledne nastavte odtlacok prsta nanovo. Mal by potom fungovať. Screenshot_20220303-184243_Settings_16283_1646329363.png
Fipwix
Journeyman
Možnosti
Skúšala som no aj tak to nejde 😕ale ďakujem za tip
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobry den,
aby Vam citacka otlackov prstov fungovala musite si zakupit kompatibilne ochranne sklo. Kompatibilne skla maju bud vyrez v mieste citacky (kde je v podstate folia) alebo ide o skla ktore sa lepia pomocou specialnej kvapaliny a UV svetla. S inymi obycajnymi temperovanymi sklami Vam citacka odtlackov nebude fungovat. Dalsou moznostou je pouzitie folie, tam tento problem nie je.
Wewerka
Journeyman
Možnosti
Vyrabaju sa na to skla ktore maju taly kvazi vyrez alebo tam je vladtne menej skla naneseneho.... Druha vec je ze za to sklo ti aj tak pojde prach a spina... Doporucujem Si dat vyrobit foliu alebo foliu kupit