Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Miznú widgety

(Téma vytvořeno: 18-01-2024 08:49 AM)
197 Zobrazení
S22_BAD
First Poster
Možnosti
Neviete mi poradiť, po použití mi miznú widgety (kalendár, banka a pod.). Nabehnú iba po reštarte. Na ploche obrazovky je prázdny priestor po widgete, keď naň ťuknem nereaguje, keď tam aj podržím prst nespustí nastavenie obrazovky. Skúsil som teda na pôvodné miesto vložiť widget ešte raz a vtedy vyhlási, že tam widget je, a môžem si vybrať ktorý použijem, ale aj tak je neviditeľný. Netuším kde je chyba, nemáte tip? Robí mi to už skoro 2-3 mesiace, aktualizácie mám pravidelné, používam ESET AV.
0 Like
7 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Nepoužívate nejaké launcher tretej strany?

Keď vypnete Antivírus, nepomôže?

0 Like
S22_BAD
First Poster
Možnosti
Launcher nepoužívam, skúsim vypnúť AV. AV mám niekoľko rokov, chyba je za posledné mesiace. Skúsim a dám vedieť.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Je možné, že si AV neporozumel s nejakým update-om.

Prípadne skúsiť pozrieť, či je aplikácia Domovská obrazovka aktualizovaná 

0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Skuste v menu telefonu cez aplikacie- vymazať vyrovnavaciu pamáť-cez ulozisko aplikacie Domovská obrazovka rozhrania .😉🖐
0 Like
Jogi19
First Poster
Možnosti
Zdravim, mam rovnaky problem. AV nemam a vymazanie vyrovnavajucej pamate nepomohlo. Mam pocit ze to zacalo po niektorej aktualizacii
0 Like
S22_BAD
First Poster
Možnosti
Skúsil som vrátiť pôvodné ikony (mal som stiahnuté z Tém) lebo som si povedal keď nejdú widgety/miniaplikácie tak tam položím ikonu, tak pri ukladaní na miesto "neviditeľného" widgetu sa tam zobrazil. Tak asi je korekcia medzi ikonami a zobrazením widgetov, preto som tie ikony zamenil a aj tému som dal štandard a zatiaľ mi to ide. Budem testovať/pozorovať ďalej...
0 Like
Jogi19
First Poster
Možnosti
Dakujem za info. Zmenil som iba temu a zatial to funguje. 👍
0 Like