Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S22 nechce se zapnout - bootloop

(Téma vytvořeno: 12-12-2024 05:33 PM)
385 Zobrazení
chill-pill
Apprentice
Možnosti
Ahojte, po včerejší aktualizaci softwaru se mi telefon zasekne a nejde zapnout. Zobrazí se logo - powered by android a pak se vypne a takto pořád dokola. I hodiny v kuse...bootloop. Nemáte někdo stejný problém? Koukal jsem na net a nejsem jediný. Očividně se jedná o problém s aktualizací, ale dle komentářů od lidí z jiných zemí, jim to Samsung neuznává jako reklamaci, přičemž je to očividně chyba softwaru.
0 Like
6 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, bohužel jedině me napadá zkazit se mezi restarty do Recovery menu a zkazit vymazat cache a pak už jedině Factory reset. Bohužel pak přijdete o data, což asi úplně nechcete. Jinak by Vám mohl třeba pomoci servis - zkuste kontaktovat servisní středisko. https://www.samsung.com/cz/support/service-center/

fajnsnek2
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Zdravím, jak se Vám povedlo problém vyřešit?
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pokiaľ je telefón v záruke, tak rozhodne kontaktovať servis.

Aj keby to bola SW chyba (čo sa mi moc nezdá), tak je to rovnako nefunkčný prístroj, ako keby sa jednalo o chybu základnej dosky (toto mi, bohužiaľ, príde pravdepodobnejšie)... 🤔

chill-pill
Apprentice
Možnosti
Smazal jsem cache a celý zbytek včerejšího dne byl ok. No dnes ráno opět restart a zaseknutý dobrou hodinku v reboot loopu. Nemyslím si, že je problém s hw. Do poslední aktualizace jel úplně bez problémů. A navíc se o něj dobře starám, nošený v obalu, žádný apky bokem... Dnes dnes zajdu do servisu a uvidíme. Bohužel v záruce už není 😕
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tohle je důvod, proč mám rozporuplné pocity ze 7leté "podpory". Je hezké, že přijde aktualizace, ale pokud něco rozbije a výrobce neuzná záruku, co zákazník nadělá? Jinými slovy, podpora bez záruky je skoro k ničemu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
savagewinner
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

od půlky prosince se mi děje to stejné. Nejméně 1x do týdne se telefon sám z ničeho nic restartuje, přičemž restart trvá 10 - 30 minut. Podařil se vám problém nějak vyřešit?

0 Like