Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problem - fotoaparát

(Téma vytvořeno: 30-04-2024 06:53 AM)
1183 Zobrazení
MikroKoudy
Explorer
Možnosti
Dobrý den, už delší dobu se potýkám s problémem fotoaparátu. Nějakou dobu jsem to nechal být, ale teď už jsem provedl i celkový reset telefonu s doměním, že už to bude v pořádku. Bohužel, stále stejný problém. Problém je v tom, že někdy funguje normálně, ale často udělám fotku, ale do galerie se neulozi, sekne se to a pak vyskočí chyba "Chyba fotoaparátu". Někdy vyskočí i jiná chyba, něco w tím že aplikaci teď využívá jiná aplikace, přitom mám vše na pozadí vyplé. A někdy mi to prostě restartuje celý telefon. Nevím si už rady, ale jsem velice naštvaný, že se tohle začalo dít ihned po vypršení záruky - a to nemluvím o vypáleném statovém řádku v displeji - ale to těsně taky těsně po vypršení záruky. Chci se zeptat zda nemá někdo podobnou zkušenost s foťákem a případně jak to vyřešil? Díky. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Samozrejme, chyba alebo poškodenie sa stať môže. V takom prípade je nutné kontaktovať servis.

Zoznam servisných stredisiek nájdete tu:

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/#Mobile

Zobrazit řešení v původním příspěvku

36 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Po vykonaní Factory resetu ste obnovil zálohu, alebo prebehla "čistá inštalácia" -> všetko postupne ručne, po jednom?

Ak prebehla obnova zálohy, tak je možné, že sa tam spätne nahral nejaký "neporiadok", ktorý spôsobuje problém. 

Každopádne, aj keď je tesne po záruke, skúsil by som kontaktovať podporu. Minimálne s tým, že sa to deje dlhšiu dobu... 

MikroKoudy
Explorer
Možnosti
Ano, obnovil jsem zálohu z USB. Mám toho dost a nechtěl jsem o to přijít, ale zkusím ještě tu podporu a kdyžtak tvrdý reset bez zálohy. Děkuji!
0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Vyzkousejte fotak v nouzovem rezimu. Tim vyloucite vliv ostatnich aplikaci
MikroKoudy
Explorer
Možnosti
To mě nenapadlo, zkusím až bude čas. Děkuji
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Pripadne muzete zkusit jinou aplikaci pro foceni. Doporucuji tuto https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera
Je jedna z nejlepsich a zdarma.
Pokud se chyba projevi v nouzaku i v open kamere, tak jde jednoznacne o chybu hardwaru a bude nezbytny servis.
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Skuste safety mode,popripade skusit resetnuť nastavenia fotoaparátu🤔🤔🤔
MikroKoudy
Explorer
Možnosti
Reset fotoaparátu jsem dělal, i galerie
0 Like
MikroKoudy
Explorer
Možnosti
Zkusím, ale blbne mi kamera i na messengeru, ig, whatsupu. Tak to asi bude to samé, ale vyzkouším, díky
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Skuste este ako pise frenky stiahnut appku gcam-či Vam to pojde.Ak nie skuste reset mobilu🤔