Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Přehrávání YouTube na pozadí

(Téma vytvořeno: 28-02-2024 08:18 AM)
451 Zobrazení
Lancer494
Explorer
Možnosti
Zdravím. Netýká se to úplně telefonu konkrétně ale snad nevadí. Platím si YouTube premium a všechny videa mi hrají na pozadí v pohodě. Zároveň si platím členství u jednoho z tvůrců a tam je problém. Videa určená pro členy kanálu nehrají na pozadí. Jelikož je to kanál s podcasty, většinu obsahu poslouchám právě na pozadí (se zamčenou obrazovkou). Nesetkal se s tím někdo? Co s tím?
0 Like
9 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, asi bych zkusil nejdříve se znovu přihlásit, neuškodí vymazat data aplikace. Optimalizace baterie apod. asi není třeba řešit, když to jinak funguje. Jen pozor, po smazání dat aplikace bude třeba všechna omezení spotřeby nastavit znovu.

Další možností je podívat se, jestli ten autor nenabízí ten samý podcast i jinde, třeba na Spotify - pokud si ho také platíte. 

V každém případě bude problém spíše na straně Googlu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Lancer494
Explorer
Možnosti
Ano mezi paměť jsem vymazal, data také. Beze změny. Teď jsem hledal jak se odhlásit z Google účtu a našel jsem že lze jen odebrat a tím ztratím všechny připojené údaje spojené s mým účtem což rozhodně nechci. 😁 Na spotify ani na jiných platformách tenhle tvůrce není/nevydává. Každopádně díky moc za reakci. 👍 Zkusím podporu Googlu. Ta je alespoň lepší než podpora YouTube. Tam se člověk nemá pořádně kam obrátit.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Když Google účet odeberete a zase přidáte, je to v pohodě. Ale odhlášení od YouTube proběhlo už tím vymazáním dat.
Bohužel ale Youtube=Alphabet=Google. Hodně štěstí.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Není možné, že to tak nastavil autor videa? To jediné mě ještě napadlo, ale domnívám se, že to nebude ten případ. Každopádně... Google má docela příjemné 🇨🇿 zastoupení.
0 Like
Lancer494
Explorer
Možnosti
To si nemyslím. Dřív to šlo v pohodě co si pamatuju. Zároveň si nejsem vědom že bych někde něco zakliknul co by mohla být příčina. Psal jsem to i pod pár video na kanále a jeden uživatel má prej stejnej problém. Fakt? A není to formou nějakého chat bota?
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
A když to video zminimalizujete jen v aplikaci a prohlížíte si třeba hlavní stránku, tak video běží?
0 Like
Lancer494
Explorer
Možnosti
Ano to běží. Nevěděl jsem to ale teď jsem to zkusil. Běží a když zamknu telefon, vypne se. Zároveň mi teď vyskočilo jen oznámení v yt nad tím minimalizivaným videem na 3 vteřiny ,,toto video není možné přehrávat na pozadí".šťoural jsem se v nastavení a nikde jsem nic nenašel. Hlavně jak píšu, veřejná videa běží.
0 Like
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Když už bych se naštval 😄, tak přes jednu apku bych si to video stáhl a přes VLC si to přehrál (i na pozadí).
0 Like
Lancer494
Explorer
Možnosti
Já jsem ještě před premium přehrával na pozadí s aplikací ,,black screen". Nerad ale stahuju podobný appky kvůli virům a jinýmu marastu. 😁 Každopádně už mi to jede. Nevím jakto ale když si video otevřu z oznámení na yt tak se přehrává na pozadí. Nevím jak ale dokud to funguje tak dobrý. 😁
0 Like