Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

NFC Google Pay

(Téma vytvořeno: 25-05-2023 08:32 PM)
861 Zobrazení
CMLdBRN
Apprentice
Možnosti
Po posledním security update z 23.5.2023
(Úrovni zabezpečení 1.kvetna) na S22 přestalo fungovat google pay. Při pokusu o placení píše že nesplňuje bezpečnostní požadavky. 😞
0 Like
19 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Raddi  Já se též nehádám, ale problém by byl kdyby di distribuce pomýchaly ale pak by nechodily aktualizace vůbec, pak je pravděpodobné nešlo ani Google Pay, tohle vypadá, že korektně nedojela optimalizace aplikaci po dokončené aktualizaci a něco si nesedlo. Uvidíme zda reinstalace pomůže... 

fajnsnek2
0 Like
CMLdBRN
Apprentice
Možnosti
Do poslední aktualizace to jelo bez problémů. Dam vědět zítra po reinstall
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Před reinstallem ještě zkontrolujte a případně aktualizujte Zabezpečení Google Play. Pozn. Bude to chtít restart telefonu

Nastavení - O telefonu - Informace o softwaruScreenshot_20230525_221414_Settings.jpg
IT technik
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

V Řecku ale nedostaneš řeckou aktualizaci. Tady je změněné CSC. U ukrajinské CSC je známo, že nefunguje tuším Samsung Pay a S Health. No a aktualizace občas věci mění, po včerejší aktualizaci Windows 11 jsem to ještě nedal ani zdaleka dohromady - ale tam jsou na to lidi tak nějak zvyklí...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Ladka
Explorer
Možnosti
Prosím pomohlo to? Syn má podobný problém na S20...děkuji za odpověď
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, podle diskuze jinde se zdá, že to dělá kombinace poslední aktualizace Google Play a změna regionu. Někomu pomohlo vrátit region na originální a placení funguje. Zatím jsem zkusil provést aktualizace a uvidíme, jestli zaplatím oběd nebo budu o hladu. Ale já s regionem nehýbal.

EDIT: placení funguje, aktualizace sama o sobě je v pořádku.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Nikishek
Journeyman
Možnosti
Zdravím, přidávám se se stejným problémem. Také nefunguje od poslední květnové aktualizaci. Vyzkoušel jsem úplně vše a skončilo to úplným továrním obnovením z výroby. Hned první co bylo, byla instalace Google Pay (Peněženka). Nefungovalo. Ani tak. Obchod Play byl aktualizován na nejnovější verzi. Nefungovalo. Při smazání dát u Služeb Google to na chvíli bude vypadat, jakože to je v pořádku, ale není.
No a to nejdůležitější. Také mám ukrajinské CSC. Takže to tak vypadá že po poslední aktualizaci se to tímto rozbilo. Zkusím přepnout na evropské, bohužel za cenu ztráty nahrávání hovoru 😐

Edit: Od dnešní aktualizace (3.6.) zabezpečení Google Play již vše funguje jak má i s SEK CSC.
Nikishek
Journeyman
Možnosti
Tak jsem trochu koumal... Takže z xda fóra lidé s neevropským CSC také potvrdili nefunkčnost Peněženky Google Pay. Údajně jen zprzněný firmware.
Řešení jsou 2:
- počkat si na červnovou aktualizaci a vydržet bez placení mobilem
- přepnout na evropský CSC EUX a přežít bez nahrávání hovorů

Downgrade na dřívější verzi pomocí Odin není možný.

Ani jedno z řešení není 100% uspokojivé. Ale co neděláme.
0 Like
CMLdBRN
Apprentice
Možnosti
Tak já jsem nakonec dal zpět EUX a už to zase funguje. Nahrávání je ale samozřejmě fuč
0 Like
Nikishek
Journeyman
Možnosti
Je to jistota. Já se s tím taky trápil včetně továrního nastavení (peklo). Ale jak jsem psal, zdá se že po aktualizaci zabezpečení a Google Play vše už funguje (jsem na CSC SEK). Moje verze Google Play je 35.9.11-29 [O] [PR].
0 Like