Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dex a bluetooth myš?

(Temat utworzony: 25-05-2023 05:05 PM)
513 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Jirka-cz
Voyager
Opcje
Zdravím, když připojím telefon k TV Philips přes kabel a budu chtít připojit myš na ovládání Dex, půjde mi bluetooth myš, kterou sparuju s telefonem? Jde vůbec myš spárovat? Abych nemusel použít displej telefonu k ovládání Dex. Když připojím bezdrátovou myš k TV, tak se prostředí Dex ovládat nedá, pouze prostředí tv. Dá se tedy připojit každá bluetooth myš k telefonu a ovládat dex? 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Libb
MegaStar
Opcje

Dobrý den, já to tak běžně používám, že mám bluetooth myš i klávesnici spárované s telefonem a pak tím jde ovládat Dex ale i samotný telefon.

Pokud spárujete myš s televizí, tak o ní telefon neví.

Spárujete to úplně stejně jako třeba sluchátka. Nastavení, Bluetooth, vyhledat a na myši zapnout režim párování. Spáruje se to a na displeji uvidíte kurzor.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Libb
MegaStar
Opcje

Dobrý den, já to tak běžně používám, že mám bluetooth myš i klávesnici spárované s telefonem a pak tím jde ovládat Dex ale i samotný telefon.

Pokud spárujete myš s televizí, tak o ní telefon neví.

Spárujete to úplně stejně jako třeba sluchátka. Nastavení, Bluetooth, vyhledat a na myši zapnout režim párování. Spáruje se to a na displeji uvidíte kurzor.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Jirka-cz
Voyager
Opcje
Libore děkuji. Až budu na počítači, označím jako řešení.