Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bluetooth

(Téma vytvořeno: 07-02-2024 03:08 PM)
168 Zobrazení
Pamela68
Voyager
Možnosti
Nedávno jsem řešil propojení pračky a Samsungu S 22 ULTRA. Až teď mi přišla reakce z "Home-Connect" Prej Samsung a Pixel nemají podporovaný Bluetooth čip s modulem "SysteMaster". 
Může mi to někdo blíže vysvětlit? Nabízí aplikaci k propojení spotřebičů se systémem "Home-Connect" které jsou mnohdy daleko starší než S 22 U. A pokud nějaký modul "SysteMaster" existuje, jak to že ho ULTRA nemá? 
0 Like
2 Odpovědi
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Cože? Já měl za to že bez ohledu jak nový Bluetooth je, tak má být vždy kompatibilní s jiným Bluetooth, i kdyby byl třeba 2.0.
0 Like
Pamela68
Voyager
Možnosti
Taky jsem si to nějak takhle myslel. Nakonec se mi to propojit podařilo i bez modulu "SysteMaster" 😁 Nechápu jak je to možné, když to podle podpory nejde. Dneska je všechno Smart, ale místo toho aby všichni používali nějaký společný systém, tak si každý výrobce vymýšlí svoje, člověk má pak hromadu aplikací na ovládání každé blbosti. Představa, že mám celou domácnost vybavenou "Samsung" a ovládám to jednou aplikací je fajn, ale někdy nechce mít člověk všechno od Samsungu. Dřív jsem měl TV Samsung a propojení s mobilem bylo skvělé 👍 😁
0 Like