Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

NFC Google Pay

(Téma vytvořeno: 25-05-2023 08:32 PM)
877 Zobrazení
CMLdBRN
Apprentice
Možnosti
Po posledním security update z 23.5.2023
(Úrovni zabezpečení 1.kvetna) na S22 přestalo fungovat google pay. Při pokusu o placení píše že nesplňuje bezpečnostní požadavky. 😞
0 Like
19 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @CMLdBRN 

zkusil bych přeinstalovat aplikaci google pay a poté znovu nahrát platební kartu/y.

Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký den, máte nastavený zámek obrazovky?
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Žádný bezp. update jsem v posledním týdnu na S22 neobdržel a Gpay funguje (dnes 3 platby). Zkuste radu od @potasm
IT technik
CMLdBRN
Apprentice
Možnosti
Začalo mi to dělat po této aktualizaci. Ještě zkusím zítra ten reinstal Gpay a znovu přidat karty. Dik za tipScreenshot_20230525_211645_Software update.jpg
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @CMLdBRN

Mohlo by stačit vymazat pamět a vymazat data u aplikace Peněženka. 

fajnsnek2
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, podle indicií (odkaz ve vašem SS odkazuje na SEK csc kód) máte telefon z ukrajinské distribuce a také výše uvedená aktualizace je určena pro Ukrajinu. V tom by mohl být zádrhel.
IT technik
Libb
MegaStar
Možnosti

@Raddi výborný postřeh. Já věděl, že nahrávání hovorů za podobné problémy nestojí. Škoda jen, že když mám v telefonu thajskou SIM, už ten trik s ní také nefunguje :face-with-tears-of-joy:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

To je přeci jedno, když jedu na dovolenou do Řecka a náhodou tam obdržím update, tak mi přestane fungovat Google Pay? To mi moc nesedí... Navíc jsem to pochopil tak, že @CMLdBRN do polední aktualizace všechno fungovalo.... 

fajnsnek2
Raddi
Big Cheese
Možnosti
No myslím, že úplně ne, pokud máte to prostředí hybridní, něco CZ a něco UK může s tím mít Google problém a vyhodnotí to jako bezp. riziko, nehádám se, hledám řešení.
IT technik