Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nefunkčný internet i keď je signál v poriadku

(Téma vytvořeno: 30-05-2022 07:55 AM)
2330 Zobrazení
tgriger
Pioneer
Možnosti
Viem že podľa Samsungu obmedzené množstvo S22 s tým má problém, ale nebude to problém len menšieho rozsahu. Mám operátora Vodafone CZ a problém som žiadny nepozoroval. Sém tam sa dostanem i na 5G, prevažne som na 4G a telefón vždy fungoval ako má. Bol som teraz na pár dní na Slovensku, kde som bol v roamingu na O2 a telefón sa v podstate nedal na dátach používať. Signál bol v poriadku ale internet fungoval len chvíľami väčšinou nefungoval. Bol som úplne zdesený, telefón za 23 tisíc a poslúžil ako tatranka za 300Kč. Za mňa veľké sklamanie. Mal som S20+ a s tým som nemal najmenší problém. Už ľutujem že som do S22 šiel. ☹️
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Ahoj všem,

díky za vaše příspěvky s popisem situace, možným řešením i účinností. Téma rezonuje už poměrně dlouhou dobu a použiji proto sdělení z jiného, podobného vlákna.

Mrzí mě to, ale není mi v tuto chvíli znám postup, který by situaci zaručeně řešil. Pokud ve vašem případě nedošlo k nápravě prostřednictvím instalace softwarového updatu a obnovy továrního nastavení, je na místě kontaktovat některé z autorizovaných servisních středisek. Nejbližší si můžete vyhledat zde https://www.samsung.com/cz/support/service-center/. Nebo, lépe využijte službu Moje Galaxy kde si domluvíte svoz a zápůjčku náhradního přístroje. https://www.samsung.com/cz/support/mojegalaxy/.

Tím, že se obrátíte na servisní středisko, se konkrétní zařízení, kde se objevuje konkrétní chování, dostane do rukou servisním technikům, kteří ho mohou diagnostikovat, zjištěné skutečnosti předat dále a případně také rovnou zajistit nápravu.

Díky, vvllaaddaa

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
33 Odpovědi
tgriger
Pioneer
Možnosti
Ešte doplním že dáta v roamingu mám samozrejme zapnuté a dat mám dosť. Chvíľami to fungovalo, napr. sa natihka webová stránka a potom už to zase nešlo. Nechodili mi ani emaily, upozornenia s komunikatorov. Keď som prešiel hranice do siete Vodafone, tak to všetko prišlo spätne.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, těžko říct, kde byl přesně problém, ale předal jsem to dál, ať se na to inženýři mrknou

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
tgriger
Pioneer
Možnosti
Ďakujem. Telefón mám asi 3 týždne, čisto nainštalovaný. Prenášal som len históriu volania a SMS. eSIM mám od Vodafone, tú istú som mal i v S20+. Žiadne antiviry, VPN a nič podobného nepoužívam. A ako som už písal v sieti Vodafone to funguje bez problému. Samozrejme dáta v roamingu mám aktivované a dát mám dosť.
0 Like
tgriger
Pioneer
Možnosti
Ešte doplním že v IT pracujem už 30 rokov, telefónov som mal mraky ale to čo mi predvádzala S22 som ešte nezažil. Reštart som vyskúšal taktiež, bez úspechu.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Aha, tak eSIM asi nevyměníte... Nejspíš je nějaký problém specifický pro některé kombinace operátorů, frekvencí a fáze Měsíce (nechci to zlehčovat, ale fakt je to hodně těžce uchopitelné)- 

Možná mohla pomoct změna operátora na SK, roaming by měl fungovat ve všech sítích, ale to už asi nevyzkoušíme.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
tgriger
Pioneer
Možnosti
Zmena operátora ma napadla, nemal som nato ale časový priestor, venoval som sa rodine. Hlavne mám strach čo bude, keď vyrazím na dovolenku do Itálie. Ak mi to bude takto nefungovať, tak to budem veľmi nahnevaný a dôveru v Samsung to u mňa naozaj neposíly.
0 Like
Flugzeug
Voyager
Možnosti

ak je to pre Samsung tazko uchopitelne, pre uzivatela je to absolutne neriesitelne.

mam S22U, data vyuzivam na Slovensku cez Telekom a viacmenej to funguje dobre.
Cez vikend som bol v Rakusku, chytil som siet drei 3AT, a spravalo sa to rovnako ako opisujes. Internet sa objavoval a mizol ako slnko pomedzi oblaky aj ked mi telefon ukazoval stale plny signal... 
Vsetky mozne rady o resetovani nastaveni, atd. su k nicomu, Samsung ziadne, (ani docasne) riesenie neponuka, ked kontaktujes operatora, skonci troubleshooting v momente ze SIM v inom telefone funguje bez problemov a je treba kontaktovat Samsung, ktory ziadne riesenie nedokaze ponuknut a takto dookola.

Je koniec mesica, pride snad nova aktualizacia ktora problem odstrani, a mozno aj neodstrani. nic to nemeni na fakte ze som celkom sklamany a spolu so mnou stovky majitelov S22.

Samsung v tichosti pusta informacie ze S23 uz nebude mat EXYNOS, a ze kompletne meni tim ktory bude vyvijat ich nove vlastne SoC pre buduce vlajkove lode...

Stale chcem verit ze Samsung niekde na pozadi naozaj pracuje na oprave ktora vsetky prolemy so sietou vyriesi...

0 Like
tgriger
Pioneer
Možnosti
Mám obavu že dám telefón reklamovať a vráti sa mi z obľúbenou vetou že chyba sa neprejavila. Mám i SIM T-Mobile, skúsim ju dať do telefónu či to bude robiť tiež.
0 Like
tgriger
Pioneer
Možnosti
U mňa je to trochu zložitejšie. Mám ešte tablet S8+ a Watch 4 classic a dohromady to spolu pekne funguje, takže Apple telefón je pre mňa problém. Ľutujem ale že som podľahol a nenechal som si S20+
0 Like