o 30-05-2022 07:55 AM
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 24-06-2022 12:40 PM
Ahoj všem,
díky za vaše příspěvky s popisem situace, možným řešením i účinností. Téma rezonuje už poměrně dlouhou dobu a použiji proto sdělení z jiného, podobného vlákna.
Mrzí mě to, ale není mi v tuto chvíli znám postup, který by situaci zaručeně řešil. Pokud ve vašem případě nedošlo k nápravě prostřednictvím instalace softwarového updatu a obnovy továrního nastavení, je na místě kontaktovat některé z autorizovaných servisních středisek. Nejbližší si můžete vyhledat zde https://www.samsung.com/cz/support/service-center/. Nebo, lépe využijte službu Moje Galaxy kde si domluvíte svoz a zápůjčku náhradního přístroje. https://www.samsung.com/cz/support/mojegalaxy/.
Tím, že se obrátíte na servisní středisko, se konkrétní zařízení, kde se objevuje konkrétní chování, dostane do rukou servisním technikům, kteří ho mohou diagnostikovat, zjištěné skutečnosti předat dále a případně také rovnou zajistit nápravu.
Díky, vvllaaddaa
o 30-05-2022 07:58 AM
o 30-05-2022 09:13 AM
Dobrý den, těžko říct, kde byl přesně problém, ale předal jsem to dál, ať se na to inženýři mrknou
o 30-05-2022 09:17 AM
o 30-05-2022 09:19 AM
o 30-05-2022 09:20 AM
Aha, tak eSIM asi nevyměníte... Nejspíš je nějaký problém specifický pro některé kombinace operátorů, frekvencí a fáze Měsíce (nechci to zlehčovat, ale fakt je to hodně těžce uchopitelné)-
Možná mohla pomoct změna operátora na SK, roaming by měl fungovat ve všech sítích, ale to už asi nevyzkoušíme.
o 30-05-2022 09:23 AM
o 30-05-2022 10:25 AM
ak je to pre Samsung tazko uchopitelne, pre uzivatela je to absolutne neriesitelne.
mam S22U, data vyuzivam na Slovensku cez Telekom a viacmenej to funguje dobre.
Cez vikend som bol v Rakusku, chytil som siet drei 3AT, a spravalo sa to rovnako ako opisujes. Internet sa objavoval a mizol ako slnko pomedzi oblaky aj ked mi telefon ukazoval stale plny signal...
Vsetky mozne rady o resetovani nastaveni, atd. su k nicomu, Samsung ziadne, (ani docasne) riesenie neponuka, ked kontaktujes operatora, skonci troubleshooting v momente ze SIM v inom telefone funguje bez problemov a je treba kontaktovat Samsung, ktory ziadne riesenie nedokaze ponuknut a takto dookola.
Je koniec mesica, pride snad nova aktualizacia ktora problem odstrani, a mozno aj neodstrani. nic to nemeni na fakte ze som celkom sklamany a spolu so mnou stovky majitelov S22.
Samsung v tichosti pusta informacie ze S23 uz nebude mat EXYNOS, a ze kompletne meni tim ktory bude vyvijat ich nove vlastne SoC pre buduce vlajkove lode...
Stale chcem verit ze Samsung niekde na pozadi naozaj pracuje na oprave ktora vsetky prolemy so sietou vyriesi...
o 30-05-2022 10:37 AM
o 30-05-2022 10:43 AM