Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunguje mi spárovanie cez Bluetooth s notebookom.

(Téma vytvořeno: 19-08-2022 12:57 PM)
587 Zobrazení
LenkaB
Student
Možnosti
Ahojte prosím Vás viete mi poradiť snažím sa sparovat S22 Ultra s notebookom Acer(win 10). Ale keď dám spárovať zariadenia tak na notebooku mi ukáže že spárovanie je úspešné aj to ukazuje ale telefón S22 Ultra/S7 edge/A51 sú v PC spárované ale telefón mi ukazuje že "Nepodarilo sa pripojiť" ale prečo? Viete mi poradiť kde je problém a ako ho vyriešiť? 
4 Odpovědi
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň @LenkaB ,

ostatné spomínané zariadenia sa teda normálne pripoja?

Niečo, čo mohlo situácií predchádzať ste si nevšimla?

Ďakujeme za doplňujúce info 😉 AndyTa

0 Like
LenkaB
Student
Možnosti
No oni sú všetky v PC ukázané ako sparované, ale ani jedno zo zariadení nejde pripojiť. Keď chcem niečo poslať z telefónu do PC tak mi to píše že sa nedá pripojiť. V minulosti som mala s7 edge a išlo to ale potom to zrazu prestalo ísť. Neviem kde je problém. Skúšala som v PC aj aktualizovať ovládače aby boli aktuálne ale nepomohlo to. A s22 ultra aj a51 už nešli. Synchronizované sú ale pripojiť sa nechcú
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pokiaľ chcete posielať súbory z mobilu do PC cez Bluetooth, tak je potrebné na PC kliknúť pravým tlačidlom myši na ikonku Bluetooth vpravo dole v stavovom riadku 

23PeterK_0-1661148718202.png

a následne kliknúť na položku "Prijať súbor"

23PeterK_1-1661148778873.png

Zobrazí sa okno "Systém čaká na pripojenie" a až vtedy je treba odoslať súbor z telefónu.

23PeterK_2-1661148838754.png

Osobne to u mňa takto funguje už XY rokov a to nielen s telefómi Samsung, ale predtým aj u iných značiek 😉

0 Like
MasonStorm
Journeyman
Možnosti
Win10 tak finguje, otvoriť dialogove okno BT prijatia súboru. S W7 som takéto operácie nemusel robiť.
0 Like