Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Hlasitost na BT zařízení

(Téma vytvořeno: 23-11-2022 09:49 AM)
322 Zobrazení
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti

Hezký den.
Mám takový problém snad od začátku,co mám S22U.
Při spárování s BT reproduktorem,nebo sluchátky, mi příjde hlasitost v zařízení BT tiché,oproti jinym tel. U stejného BT reproduktoru při pouštění hudby z iPhonu,Oppa,nebo jiného zařízení ten repráček hraje silneji.
Ochranu sluchu mám vyplou,ale stejne to hraje méně.
Lze to nějak "vylepšit"?

0 Like
13 Odpovědi
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Jediný co mě napadá je že máš někde v ekvalizéru vytaženou křivku do maxima automaticky se stáhne hlasitost protože reprák pak neumí hrát například basy co budou na max v ekvalizéru a současně hrát výšky. Taky v nastavení ve vývojářských možnostech je položka maximální hlasitost.
0 Like
DMN87
Voyager
Možnosti
Nastavení, a omezovač hlasitosti může být zapnutý
0 Like
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti

Není. To jsem koukal jako první.

0 Like
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti

Max.hlasitost v vyvojaří je vypnuté.
Ten ekvalizer ať dam na cokoliv,je hlasitost stejna 😞

0 Like
PetrH
Navigator
Možnosti
Každý telefon (značka) má hlasitost z výroby zkalibrovanou trochu jinak. Moje JBL hraje také hlasitěji z iPhonu 8, Xs i 11 než ze Samsungu S20 FE a S22U.
Rozdíl je slyšet, ale není to nijak omezující. Pokud máme stejný problém, nic s tím neuděláš. Mě to nijak moc nevadí-rozdíl není tak obrovský. Případné řešení: koupit jabko 😂
Ne samozřejmě vtip 😂
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti
Asi to tak bude.. Mně to neomezuje taky, ale vadí docela dost..
0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Řešit se to dá že nahraje cwm pak neofiko kernel a pak v nastavení kernelu zvýší tu hlasitost pro BT.
0 Like
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti
Skvělý nápad 😉😂 a pak přijdu o záruku, zřejmě i Knox a možnost placení kartou a další skvělé vychytávky...
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Ano správně 👍😁