Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Neustále vyskakují BT žádosti o párování

(Téma vytvořeno: 21-01-2024 09:36 PM)
383 Zobrazení
Božek
First Poster
Možnosti
Každých pár minut mě žádá nějaké BT zařízení o spárování. Ale jsou to zařízení, ke kterým jsem ani nebyl nikdy připojený. Dokonce se jedná o zatížení, která normálně ani nepoužívají BT ke komunikaci s mobilem. Už jsem zkusil úplně vše, co se dá najít v nastavení telefonu, ale bez výsledku. Zkusil jsem odstranit aplikace, které jsem v té době přidal. Zkusil jsem antiviry. Prostě jakmile se ocitnu v dosahu, už mi telefon pipa a vyskakují žádosti. Už jsem zoufalý a nikdo mi zatím nedokázal pomoct. 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Začal bych těmi antiviry a smazal je. Pak v nastavení obnovte nastavení sítě.
Jaká zařízení se zkouší spárovat, můžete říct něco konkrétnějšího? Zkuste vypnout Bluetooth, nedivil bych se, kdyby to byla jen falešná hláška od nějakého malware . V tom případě by byl asi nejlepší factory reset.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Zkuste vypnout v nastavení aby telefon hledal zařízení v okolí.1705882874549.jpg1705882874551.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
2 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Začal bych těmi antiviry a smazal je. Pak v nastavení obnovte nastavení sítě.
Jaká zařízení se zkouší spárovat, můžete říct něco konkrétnějšího? Zkuste vypnout Bluetooth, nedivil bych se, kdyby to byla jen falešná hláška od nějakého malware . V tom případě by byl asi nejlepší factory reset.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Řešení
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Zkuste vypnout v nastavení aby telefon hledal zařízení v okolí.1705882874549.jpg1705882874551.jpg
0 Like