Každých pár minut mě žádá nějaké BT zařízení o spárování. Ale jsou to zařízení, ke kterým jsem ani nebyl nikdy připojený. Dokonce se jedná o zatížení, která normálně ani nepoužívají BT ke komunikaci s mobilem. Už jsem zkusil úplně vše, co se dá najít v nastavení telefonu, ale bez výsledku. Zkusil jsem odstranit aplikace, které jsem v té době přidal. Zkusil jsem antiviry. Prostě jakmile se ocitnu v dosahu, už mi telefon pipa a vyskakují žádosti. Už jsem zoufalý a nikdo mi zatím nedokázal pomoct.
Začal bych těmi antiviry a smazal je. Pak v nastavení obnovte nastavení sítě. Jaká zařízení se zkouší spárovat, můžete říct něco konkrétnějšího? Zkuste vypnout Bluetooth, nedivil bych se, kdyby to byla jen falešná hláška od nějakého malware . V tom případě by byl asi nejlepší factory reset.
Začal bych těmi antiviry a smazal je. Pak v nastavení obnovte nastavení sítě. Jaká zařízení se zkouší spárovat, můžete říct něco konkrétnějšího? Zkuste vypnout Bluetooth, nedivil bych se, kdyby to byla jen falešná hláška od nějakého malware . V tom případě by byl asi nejlepší factory reset.