Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Hands-on S22+

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 22-03-2022 11:35 PM)
102 Προβολές σελίδας
DatDaf
Helping Hand
Επιλογές
Καλησπέρα και πάλι στο Community! Μετά από δύο εβδομάδες χρήσης του μεσαίου κολοσσού της Samy ήρθα και εγώ να σας πω εντυπώσεις και να απαντήσω σε όσες απορίες μπορώ. Είχα ξανά ανεβάσει το post στις 18 αλλά από ότι είδα ή το κατέβασε κάποιος ή δεν ανέβηκε πότε.

Μπαταρία 
  • Λοιπόν όσο αναφορά την φόρτισή της με το 25w και με το 45w το ίδιο μου έβγαζε με 1 ώρα και 5 λεπτά από 0-100. Η αλήθεια είναι πώς δεν το δοκίμασα πολλές φορές επειδή δεν το άφηνα να πέσει κάτω από 15% και ούτε να περάσει το 85%. Όσο αναφορά την φόρτιση χωρίς fast είναι γύρω στην 1 ώρα και 30 λεπτά. 
  • Όπως ανέφερα από πάνω εγώ χρησιμοποιώ το κινητό σε εύρος 15-85% οπότε κάνω χρήση το 70% της μπαταρίας. Αυτό είχε σε αποτέλεσμα να το φορτίζω κάθε μέρα κατά τις 7 με σχετικά αρκετή χρήση με 4 ώρες. Τώρα αυτό εξαρτάται από τον καθένα επειδή εγώ για παράδειγμα έχω το galaxy watch όλη μέρα συνδεδεμένο με ειδοποιήσεις, βήματα και γενικά ότι προσφέρει το ρολόι οπότε βαραίνει το background usage. (Έχω και άλλα όπως το Link to Windows, buds + τουλάχιστον 1 ώρα κάθε μέρα). Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμενος καθώς έρχομαι από ένα κινητό με μικρή μπαταρία και δεν έχω την σχετική εμπειρία. Θα ήθελα λίγο παραπάνω αλλά ήμουν ευχαριστημένος. Επίσης είχα 120 ρυθμό ανανέωσης και αρκετό 5g στην ημέρα οπότε κάπως δικαιολογειται το 92% μέσο όρο την ημέρα.

image
Μην κρίνεται με το tiktok. Είναι καλό τεστ για την μπαταρία 😅

• Για οποιαδήποτε διευκρίνηση πείτε μου να το αναφέρω επειδή μπορώ να το έχω ξεχάσει.
Απόδοση 
  • Δεν θα παραμείνω πολύ σε αυτό το θέμα επειδή μπορεί να μην είμαι αντικειμενικος😅. Εγώ έχω να πω πως το κινητό πετάει και πότε δεν μου έχει κολλήσει και ούτε να αργήσει με ότι του κάνω. Δεν έχω τρέξει παιχνίδια και γενικά βαριά πράγματα αλλά ποτέ δεν μου έχει ζεσταθεί αλλά ούτε να buggαρει. 
  • Θα βάλω και αυτό μέσα στην Απόδοση καθώς το θεωρώ αρκετά σημαντικό. Δυστυχώς είμαι λίγο απογοητευμενος με τα βιομετρικά. Ούτε φάτσα αναγνωρίζει εύκολα σαν το S10e που είχα αλλά ειδικότερα τα δακτυλικά πότε δεν πιάνει με την πρώτη. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι εγώ λάθος με την καινούρια τεχνολογία αλλά έχω βάλει πολλές φορές καινούρια αποτυπώματα αλλά δεν. Ειδικά τώρα με το τζαμακι είναι χάλια. Ενημέρωση 21/3: Τελικά πρέπει να έκανα εγώ κάτι λάθος. Είπα πριν υο ανεβάσω να ξαναδοκιμάσω άλλη μια και να τα ξαναβάλω και δούλεψαν όλα τέλεια και γρήγορα. Οπότε παίρνω πίσω τα παράπονα για τα βιομετρικά.
  • Από θέματα κλήσεων κτλ δεν μου έχει παρουσιαστεί κανένα θέμα.
  • Τα ηχεία,όπως έχω γράψει σε σχόλια ενός άλλου post ,δεν είναι αυτά που φανταζόμουν. Γενικά στα μέσα και στις φωνές ακούγεται τέλεια, αλλά όταν πας να ακούσεις μουσική και δεν να το βάλεις δυνατά ο ήχος αλλοιώνεται και δεν υπάρχει πουθενά το μπάσο.
  • Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αλλά είμαι σίγουρος πως έχω ξεχάσει κάτι οπότε πείτε μου αν είναι.
Κάμερα 
  • Δυστυχώς λόγο του φόρτου εργασίας δεν έχω τεστάρει αρκετά την κάμερα ώστε να πω την γνώμη μου. Οποιαδήποτε test αν θέλετε να κάνω πείτε μου.

Σχεδιασμός
  • Απλά φοβερός και πολύ βολικός. Ήρθα από ένα 5.8 ίντσες κινητό και απλά με έχει βολέψει φουλ στο κράτημα και δεν θα έλεγα ότι είναι βαρύ. Είναι το βαρύ του flagship που λέμε.
Επειδή για κάποιο λόγο ο κειμενογράφος δεν με αφήνει λόγο των πολλών χαρακτήρων θα προσθέτω αν μπορώ σταδιακά τα υπόλοιπα.

4 Απαντήσεις
ChristafDj
Pioneer
Επιλογές
Πάνω κάτω και γω στα ίδια είμαι, εκτός από την κάμερα, που περίμενα πολλά περισσότερα, όπως καλύτερο ultra wide φακό,που την νύχτα είναι άθλιος... Επίσης το over 3x zoom, πολυ κακό...
DatDaf
Helping Hand
Επιλογές
Δεν μπορώ να κρίνω αλλά θα το δοκιμάσω τώρα το τριήμερο να δω τι παίζει
Vassiliki
Navigator
Επιλογές
Καλορίζικο! Εγώ ακόμα περιμένω να παραλάβω. Όταν τεστάρεις και την κάμερα να μας πεις την γνώμη σου και γι αυτή. Το ότι δεν σου παρουσιάζει θέματα στις κλήσεις είναι πολύ ενθαρρυντικό. Όπως και να χει να το χαρείς όσο μπορείς
DatDaf
Helping Hand
Επιλογές
Οπότε βρω τον χρόνο θα σας πω. Ευχαριστώ πολύ πάντως!