Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Formátování a data na USB

(Téma vytvořeno: 04-03-2022 01:00 PM)
1162 Zobrazení
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Když naformátuju USB flash přímo Ultrou a nakopiruji na ní soubory z Ultry,tak jí moje chytrá televize s Androidem nevidí...
Totéž uděláno na SG Note 9 a není žádný problém..
0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Mrkněte třeba ve Windows jaký je na tom flash disku souborový systém. Vsadil bych boty, že jednou to bude exFAT a jednou FAT32. A je možné, že Android TV jedno z nich neumí. 

Obecně nejlepí je pro tyto účely formátovat úložiště v zařízení, ve kterém se bude používat a nebo ve Windows a zvolit co nejuniverzálnější souborový systém. Mně se osvědčil nástroj HP USB Disk Storage Format Tool

Naformátovat velký flash disk na starší souborový systém totiž není běžnými porstředky možné.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Jj,udela z nej exFAT...To by nebyl problem,jen me mrzi,ze starsi zarizeni to naformatuje tak,ze to nemusim vubec resit a Ultra tuto univerzalnost zabíjí...
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Už mě trochu unavuje to neustálé "bé bé bé, moje 100 let staré zařízení něco nějak dělá a světe div se, nejnovější model to dělá kompatibilně s rokem 2022"

Tak tu Ultru teda vraťte a formátujte si to na Note9, co vám k tomu mám víc říct? Osobně nevidím vůbec dovod k tomu, to formátovat, ale to je váš boj.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Miguel323
Pioneer
Možnosti
Tak se sklidnime..Zajimalo me spis,kde je problem...Proč je to jinak..System je u obou exFat...Nikdo tu nebreci..A to kompatibilni zarizeni je Usb flash 2021,Tv 2022,S22 Ultra 2022 talze vase teorie kompatibilni k nynejsku tu vázne....Preji Vám fajn den..